Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nákládaná řepa (i pro boršč)

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Jaromira18 Jaromira18

Náročný

Doba přípravy 140 min Doba přípravy: 120 min Doba tepelné úpravy: 20 min

140 min (120 min příprava + 20 min tepelná úprava)

Suroviny pro 8 porcí

Sklenic máme podle množství, kolik použijeme řepy.

8porcí

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 088 kJ /
260 kcal
Bílkoviny0,00 g
Tuky0,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 8,01 g
Sůl20,00 g
Sacharidy65,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Řepu omyjeme a asi 1 hodinu vaříme. Uvařenou řepu scedíme a přelijeme studenou vodou. Řepu oloupeme, část nakrájíme na kostičky, část nakrájíme na plátky a část na tenké hranolky, abychom až ji budeme potřebovat, vzali jaký tvar budeme dávat do jídla. Krok 2: Řepu dáme do sklenic, proložíme bobkovým listem, novým kořením, feferonkami a doplníme nálevem.
Řepu sterilujeme v zavařovacím hrnci při teplotě 85° C 20 minut. Krok 3: Podle množství řepy pak dovaříme nálev, co bude chybět, nebo ten, co zbude, zmrazíme.

Zveřejněno 9. 12. 2021

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Nákládaná řepa (i pro boršč)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Gyxr

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Nákládaná řepa (i pro boršč)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Gyxr

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
řepa červená, koření nové koření, bobkový list, feferonka, voda, ocet, sůl, cukr

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu