Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí roláda se sušenými rajčaty

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 75 min

90 min (15 min příprava + 75 min tepelná úprava)

Suroviny pro 2 porce

2porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 101 kJ /
502 kcal
Bílkoviny86,13 g
Tuky4,11 g
Vláknina16,34 g
Cholesterol 193 mg
Sodík 215 mg
Sůl0,49 g
Sacharidy27,03 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Prsia rozrežeme na plát a cez fóliu jemne naklepeme. Osolíme, okoreníme. Krok 2: Na plát rozložíme slaninu a na ňu plátky syra. Krok 3: Na kraj dlhšej strany položíme vedľa seba paradajky. Krok 4: Roládu stočíme a previažeme špagátikom. Krok 5: Vložíme do pekáča a obložíme na štvrtiny narezanou cibuľou a strúčikmi cesnaku. Krok 6: Podlejeme a zakryté pečieme v rúre na 180 °C asi 1 hodinu. Potom odkryjeme, ak treba, ešte podlejeme a dopečieme asi 15 minút na farbu. Podlievame tak, aby sme mali dostatok výpeku na omáčku. Krok 7: Roládu vyberieme a výpek rozmixujeme. Ak treba, dochutíme soľou a korením. Krok 8: Roládu nakrájame na plátky a podávame s omáčkou z výpeku a ryžou.

TIP: Jak vařit nebo dusit rýži. Správný postup záleží na tom, jaký druh máte ve spíži

Zveřejněno 2. 5. 2022

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí roláda se sušenými rajčaty

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xOQn

Další recepty

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí roláda se sušenými rajčaty

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xOQn

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

Marie Svarcova: Kvety: Ďakujem dievčatá. :-K

Krásné a určitě dobré

:-)<3:yes::yes:skvělé roládky :-K

Suroviny:
prsa kuřecí, sýr tvrdý, slanina oravská, rajče sterilované krájené, cibule červená, česnek, pepř, sůl

Přidat fotografie receptu