Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rybí filet s mandlemi

Pokud máte rádi ryby, vyzkoušejte tento rychlý recept na rybí filé s mandlemi. Ochucené filety se podlévají bílým vínem, což jim velmi přidá na chuti. Jako příloha se nejlépe hodí vařené brambory, ale s hedvábnou bramborovou kaší také nešlápnete vedle.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

alena-s

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 15 min

30 min (15 min příprava + 15 min tepelná úprava)

Suroviny pro 2 porce

2porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Rybí filety opláchneme a osušíme. Krok 2: Vložíme do zapékací misky, pokapeme citronovou šťávou a osolíme. Podlijeme vínem, posypeme nasekanou petrželkou a mandlovými lupínky. Krok 3: Vložíme do předehřáté trouby a pečeme asi 15-20 minut při 180 °C. Podáváme s vařenými bramborami, posypané nasekanou petrželkou.

TIP: Vaření s rybami

Zveřejněno 30. 11. 2024

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rybí filet s mandlemi

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/82ov2

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rybí filet s mandlemi

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/82ov2

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
filet z ryb, víno bílé, lupínky mandlové, šťáva citronová, sůl, petrželka

Přidat fotografie receptu