Krkovice pečená v medovo-pivní marinádě
Pokud máte rádi vepřové, tahle krkovička vás vynese do nebes. Základem je kvalitní krkovice a dobře ochucená marináda s medem a pivem, díky které bude maso krásně měkké a šťavnaté. Recept je vhodný i pro grilování, ale když maso upečete v troubě, získáte skvělou šťávu.
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krkovice pečená v medovo-pivní marinádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Dkwz6
Moje poznámka
Krkovice pečená v medovo-pivní marinádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Dkwz6
Nejnovější recepty
Rychlé plněné placky
Přidáno před 5 hodinami
Chlupaté knedlíky z brambor a rohlíků
Přidáno před 5 hodinami
Kroupové knedlíky
Přidáno před 5 hodinami
Jehněčí na šalvěji
Přidáno před 6 hodinami
Pikantní dršťky
Přidáno před 7 hodinami
Vepřové karé po maďarsku
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jahodové "sushi" s mátovým "wasabi"
Neregistrovaný před 2 minutami
Linecký ořechový koláč s jablky
Neregistrovaný před 2 minutami
Kadlíkovo kuře na smetaně
Neregistrovaný před 3 minutami
Krvavé aloe vera
Neregistrovaný před 3 minutami
Perník s pohankou
Neregistrovaný před 4 minutami
Rybízové želé
Neregistrovaný před 4 minutami
Uzená pečeně na dvě varianty
Neregistrovaný před 4 minutami
Dort z vaječné tlačenky pro manžela
Neregistrovaný před 5 minutami
Rychlý letní salát
Neregistrovaný před 5 minutami
Obyčejný špaldový chléb s kváskem
Neregistrovaný před 7 minutami
Suroviny:
krkovice vepřová,
kečup sladký,
omáčka sojová,
med,
olej,
pivo černé,
cibule,
sůl,
pepř mletý,
paprika sušená sladká
Komentáře