Krémová ředkvičková polévka
Recept ještě nebyl hodnocenJedním z prvních druhů jarní zeleniny jsou ředkvičky. Díky své chuti se hodí pro přípravu dobré polévky. Krémová polévka provoněná bylinkami, zjemněná smetanou a sýrem,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Jedním z prvních druhů jarní zeleniny jsou ředkvičky. Díky své chuti se hodí pro přípravu dobré polévky. Krémová polévka provoněná bylinkami, zjemněná smetanou a sýrem,…
Pokud máte chuť na něco malého, co vám zároveň zažene hlad, zkuste tyto vařená vejce s vychlazenou omáčkou a bylinkami. Na každý talířek dejte tři půlky vajec a…
Talíř plný zeleniny doslova září všemi barvami a obsahuje spoustu vitamínů. Najdete na něm typicky jarní druhy zeleniny, jako je například chřest, ředkvičky a nebo také…
Pod názvem mamracháč se skrývá slaný koláč, jehož základem je bramborové těsto. Jakou náplň zvolíte, je jen na vás. V receptu naleznete čtyři druhy náplně, z nichž každá…
S přípravou kuřecí rolády se pojí sice pracnější příprava, ale výsledná chuť za to stojí. Vykostěné kuře naplníme směsí mletého hovězího masa, uzeného masa a bylinek.…
Chcete se při svátečním obědě blýsknout před svými nejbližšími? Pokud nedáte dopustit na šťavnatou chuť masa, vyzkoušejte masovou roládu, kterou můžete naplnit…
Vyzkoušejte tento lahodný recept na grilované mleté maso obalené v kukuřičných listech. Kukuřičné listy dodají masu jedinečné aroma a zaručí, že maso zůstane šťavnaté a…
Voňavé pečené brambory, budou skvělou samostatnou večeří, nebo jako příloha ke grilovaným specialitám. Zvládne je každý a navíc do přípravy můžete zapojit i své…
Pokud máte uzené maso a chcete si ozvláštnit jeho přípravu, zkuste ho netradičně ugrilovat. Naložením do marinády získá maso zvláštní bylinkovou příchuť. Jako přílohu…
Grilovaná makrela je jednou z nejchutnějších ryb, kterou můžeme na grilu připravit. Přirozeně tučná ryba ochotně přijme ochucení bylinkami i kořením. Grilování společně…
Krevety nepatří mezi obvyklé suroviny na našich grilech, což je škoda, protože jsou opravdu delikátní a jejich příprava je snadná a rychlá. Jejich jemnou chuť doplníme…
Polévky jsou skvělé jak na předkrm, tak i jako plnohodnotná večeře. Na tuto z receptu zužitkujeme čerstvé kedlubny a také bylinky ze zahrádky. Její příprava nám zabere…
Tato malá roztomilá křupavá kolečka cukety s rozpuštěným sýrem a šťavnatou slaninou, vytváří perfektní kombinaci chutí. Ideální jako předkrm nebo malé pohoštění, se…
V kastrůlku rozehřejeme máslo, sýr a smetanu na hladkou omáčku.Necháme ji trochu vychladnout a prošleháme s majonézou, pár kapkami citrónové šťávy, bylinkou a špetkou…
Losos na bylinkách s citronovou trávou je výjimečný pokrm, který spojuje jemnost rybího masa s osvěžující vůní a chutí aromatických bylinek a exotické citronové trávy.…
Nadúrodu rajčat lze výborně zpracovat sušením. Nepotřebujete k tomu ani sušičku, hravě to zvládnete i za pomoci trouby. Vyzkoušejte domácí sušená rajčata naložená v…
Vegetariánské rizoto se zeleninou má díky ghí máslovou chuť i vůni a díky přidaným taveným sýrům je krásně krémové. Bylinky dodávají pokrmu úžasné aroma. Tento snadný…
Připravte rodině bylinkami a kořením vonící masové válečky s křupavým slaninovým kabátkem. A položte je na směs na másle podušených lesních hub. Kombinace lákavá na…
Připravte rodině netradiční salát. Kombinace brambor, batátů, polníčku a zlehka podušené hlívy je zvláštní, ale velmi chutná. Takový salát je i příjemně sytý. Nebojte se…
Filet z pstruha na fenyklu a pórku je delikátní jídlo, které kombinuje jemnost rybího masa s aromatickými tóny fenyklu a sladkostí pórku. Tato lehká a zdravá varianta…
Michael Jackson: Miloval pikantní jídla, smažené kuře i pekanové sušenky podle tohoto receptu
Jak na perfektní kuře na grilu: Pět osvědčených tipů, aby bylo šťavnaté a mělo křupavou kůrku. Důležitá je marináda i správná teplota grilu
10 nejoblíbenějších asijských specialit: Připravte si čínskou křehkou kachnu, vietnamskou polévku phở bò i japonské sushi!