Pangasius v alobalu
Recept ještě nebyl hodnocenMrkev, celer a pórek očistíme, omyjeme a nakrájíme na kostičky. Česnek nakrájíme na tenké plátky. Papriku zbavíme semínek a nakrájíme na nudličky, chilli papričku…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Mrkev, celer a pórek očistíme, omyjeme a nakrájíme na kostičky. Česnek nakrájíme na tenké plátky. Papriku zbavíme semínek a nakrájíme na nudličky, chilli papričku…
Celer oloupeme, uvaříme a nakrájíme nadrobno. Rybičky vidličkou rozmačkáme i s omáčkou. Vejce uvaříme natvrdo a nahrubo nastrouháme. Cibuli nakrájíme najemno. Vše…
Šunku, čabajku a sýr umeleme v mlýnku s jemnou deskou(šajbou), kdo nemá, umele 2x se standardní deskou. Přidáme vajíčko, pepř, podle potřeby víno, zpracujeme v lehce…
V rozehřátém oleji orestujeme nasekanou cibuli, přidáme plátky česneku, chilli a chviličku restujeme. Přidáme všechno koření a zalijeme vývarem, přivedeme k varu.…
Vsypte polentu do šálku studené vody a nechte 10 minut nabobtnat. Pak přilijte šálek vařící vody, uveďte do varu, ztlumte plamen a za stálého míchání nechte bublat asi…
Cibuli oloupeme, nakrájíme na drobno a usmažíme na oleji do světlerůžova. Maso nakrájíme na kostky a krátce ho na ní opečeme, osolíme, opepříme a dusíme ve vlastní šťávě…
Veškerou zeleninu si nakrájíme na menší kousky, pak nakrájíme cibuli na proužky a osmahneme ji na trošce oleje, zalijeme vodou, dáme fazole se zeleninovým vývarem a…
Cibulku omyjeme, pokrájíme na kostičky a na oleji /másle/ ji necháme zesklovatět. Přidáme propláchlé a osušené krupky, mícháme chvilku a pak podusíme. Přidáme hřebíček…
Na kousku másla orestujeme strouhanou mrkev s celerem, poté přidáme orestovat strouhaný česnek a na slabé plátky pokrájené žampiony.Vše po orestování zaprášíme moukou,…
Z másla a mouky si uděláme jíšku, zalijeme vodou, rozmícháme, dáme zeleninový bujón a přivedeme k varu. Všechnu zeleninu si pokrájíme na menší kusy, česnek protlačíme a…
Králičí hřbet dáme do kastrůlku a zalijeme vodou. Přivedeme k varu a vaříme, než je maso měkké. Mrkev, celer a petržel nakrájíme na malé kousky.Maso obereme z kostí a…
Na oleji orestujeme do sklovita drobně nakrájenou cibuli. Přidáme na kostičky nakrájenou cuketu a celer, podlijeme uzeným vývarem a pod pokličkou, slabým varem dusíme…
Dýni uvaříme pár minut v páře, aby zůstala „al dente“.Celer nakrájíme na hranolky či kostičky, osolíme a okořeníme podle vlastní chuti – já dala pouze pepř a mletou…
1) Pórek nakrájejte na slabá kolečka. Oloupaný celer pokrájejte na kostky velké asi 2-3cm. 2) Do hrnce vložte máslo a nechte jej rozpustit. Na másle nebo oleji…
Volskou oháňku nechte nasekat na dvoucentimetrové kousky. Olej zahřejte na vyšší teplotu, oháňku opečte do tmavohněda, přilijte 1 l vody, přikryjte a vařte 2 hodiny…
Sušené hříbky zalijte vroucí vodou.Šalotky očistěte, nakrájejte nadrobno a nechte zesklovatět na másle. Přidejte oloupaný, na kostičky nakrájený celer, oloupaná,…
Sušené hříbky zalijte vroucí vodou.Šalotky očistěte, nakrájejte nadrobno a nechte zesklovatět na másle. Přidejte oloupaný, na kostičky nakrájený celer, oloupaná,…
Brambory a veškerá zelenina se nakrájí na malé kostičky, cibuli na proužky a tu osmažíme na sádle, pak přidáme papriku, necháme jí krátce zpěnit a dáme všechnu zeleninu…
Celer a mrkev si očistíme a nastrouháme na větší slzičky, cibulku na menší kousky a dáme jí osmahnout na kousek másla a přidáme nastrouhanou zeleninu, kterou taky…
Zeleninu očistíme a pokrájíme na menší kousky, jak jsme zvyklí, houby též na menší kousky. Rozehřejeme máslo a vše krátce osmahneme. Přidáme pohanku, promícháme a…
Na oleji orestujeme na kolieska nakrájanú cibuľu a na pásiky narezané stopky zeleru.Pridáme na rezance nakrájanú papriku, očistenú a na 2 cm kúsky narezanú špargľu a…
Zeleninu nahrubo nastrouháme a opražíme na másle. Přisypeme rýži, zamícháme a po chvíli mírně zalijeme vývarem a 10 minut dusíme.Dolijeme vývarem na potřebný objem a…
Do hrnce dáme máslo, necháme rozpustit a zasypeme hladkou moukou. Když je jíška mírně tmavá přidám nastrouhaný celer a cibuli. Lehce orestuji a zaliji vodou.Přidám…
Mléko vlít do mixéru, přidat zeleninu pokrájenou na kousky a rozmixovat.
Punčové řezy: Jak na šťavnatý retro dezert s vůní rumu a citronovou polevou? Jednoduchý návod zvládne každý
Kuchtění podle Receptáře Přemka Podlahy: Hitem byla pomazánka „sloní žrádlo“, králík na šlehačce nebo zelňačka ze segedínu
Gastro glosa: Souboj porotkyň v Peče celá země? Jen snaha hejtrů narušit dojem z pořadu, který nemá tendenci rozdělovat