Lilkový skoro kaviár
Recept ještě nebyl hodnocenLilkový "skoro kaviár" je delikatesní pomazánka inspirovaná středomořskými chutěmi. Pečený lilek je v tomto receptu rozmixován s česnekem, olivovým olejem a bylinkami,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Lilkový "skoro kaviár" je delikatesní pomazánka inspirovaná středomořskými chutěmi. Pečený lilek je v tomto receptu rozmixován s česnekem, olivovým olejem a bylinkami,…
Teplý salát z červené pšenice s pečenou zeleninou zasytí a zahřeje. Navíc je lehký a plný vitamínů. Šťavnatá rajčátka a sladká dýně dodávají salátu výraznou chuť, kterou…
Zapečené lilkové závitky jsou pochoutkou, která potěší všechny milovníky středomořské kuchyně. Tenké plátky lilku jsou plněny slanými ančovičkami, šťavnatou šunkou a…
Lilková "smaženice" je chutná a jednoduchá alternativa k tradiční houbové smaženici, která překvapí svou sytostí a chutí. Najemno nakrájený lilek se smaží s cibulkou,…
Toto výborné a lehké jídlo připravíme ze špaldových krup. Skvělou chuť mu dodává nasládlá máslová dýně, bílé víno a výrazný šafrán. Podáváme ho posypané čerstvou…
Tento pokrm nabízí dokonalou rovnováhu mezi lehkostí a sytostí, kdy každé sousto přináší kombinaci svěžích rajčat a jemného lilku, obaleného v hladké omáčce. Tento…
Špízy s masem a zeleninou jsou dokonalou volbou pro všechny, kdo milují grilování a pestré chutě. Na špejli se střídají šťavnaté kousky masa s barevnou zeleninou, jako…
Špízy s masem a zeleninou jsou dokonalou volbou pro všechny, kdo milují grilování a pestré chutě. Na špejli se střídají šťavnaté kousky masa s barevnou zeleninou, jako…
Výrazné a šťavnaté husí maso skvěle vynikne při dlouhém pomalém pečení. Jeho chuť doplníme švestkami a jablky, které pečeme spolu s masem. Plátky masa podáváme s ovocem,…
Letní zapékaný lilek je lehký a chutný pokrm, který v sobě spojuje svěžest sezónní zeleniny s jemnou krémovou náplní. Tento středomořský recept zvýrazňuje přirozenou…
Zapečený lilek je lahodné a lehké jídlo, které spojuje jemnou chuť pečeného lilku s aromatickými ingrediencemi, jako jsou rajčata, česnek a sýry. Toto vegetariánské…
Zapečený lilek s tvarůžky a rajčaty je lahodné jídlo, které spojuje jemnou chuť lilku s pikantními tvarůžky a sladkými rajčaty. Pečení v troubě vytváří harmonickou směs…
Brambory, tarhoňa a kvalitní uzená klobása jsou základem tohoto pokrmu, který připravíte v jednom hrnci. Pokrm není náročný na přípravu a zvládnou jej i úplní…
Chowder je oblíbená americká polévka, obvykle připravená z mořských plodů či ryb. Protože je velmi hustá a sytá, můžeme ji podávat i jako hlavní chod. Tentokrát ji…
Špagetová omeleta se zeleninou je originální způsob, jak zužitkovat zbytky těstovin a vytvořit lahodné, syté jídlo. Spojuje křupavou zeleninu s jemnou chutí vajec a…
Hustá omáčka zvaná čatní má svůj původ v Indii. Švestkové čatní je díky zázvoru lehce pikantní a dodá pokrmům zajímavou chuť. Hodí se k jakémukoliv druhu masa nebo k…
Připravte si podle našeho receptu čistě zeleninové jídlo, z běžně dostupné zeleniny. Takto připravený pokrm vás zasytí, pohladí chuťově buňky a zároveň nepřidá zbytečný…
Výborný svačinový salát z krabích tyčinek s čerstvou cuketou a pekingským zelím je snadný a zvládnete jej připravit během chvilky. Hodí se jako svačina či lehká večeře.…
Lahodná krémová polévka s nasládlou chutí v podzimním počasí příjemně zahřeje. Kromě dýně do ní přidáme i jablko a mrkev. Zjemníme smetanou a podáváme s opečenými…
Krásně červené plody jeřabin vyniknou nejen v marmeládách a sirupech, skvělé jsou i s masem tak jako šípky. Šťavnaté pečené koule z mletého masa přelité jeřabinovou…
Velkou úrodu i lehce přerostlých cuket hravě zpracujete pomocí tohoto receptu na sterilované cuketové zelí. Zavařte cukety do sklenic a v zimě pak už stačí jen sáhnout…
Pokud si z lesa nosíte plné košíky hub, hodí se každý nápad, jak je zpracovat. Chuť hříbků skvěle vynikne v této vydatné voňavé polévce s kroupami. Polévku na talíři…
Skvělé placičky s houbami se budou výborně hodit pokud, máte přebytky staršího pečiva. Jsou rychle připravené a dají se jíst teplé i po studenu. Česnek, majoránka a…
Žampiony zapečené se sýrem, vajíčky a anglickou slaninou jsou výborné jen tak samotné, nebo třeba s bramborovou kaší. Dobře poslouží i jako originální jednohubky. Navíc…
Jidáše připomínají velikonoční příběh zrady. Podle legendy ale podporují i pevné zdraví
Popeyes v Praze: Hodinová fronta, hádky a předbíhání kvůli smaženému kuřeti. Zjišťovali jsme na místě, jestli to stojí za to
Je čas sázet pastiňák! Jak ho rozeznat od petržele a proč ho vlastně pěstovat?