Cuketovo-mrkvová pomazánka s naklíčenou vojtěškou
Recept ještě nebyl hodnocenUdělejte něco pro své zdraví a ochutnejte cuketovo-mrkvovou pomazánkou obohacenou o naklíčenou vojtěšku. Klíčky jsou ty nejčerstvější vitamíny, jaké si můžete po zimě…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Udělejte něco pro své zdraví a ochutnejte cuketovo-mrkvovou pomazánkou obohacenou o naklíčenou vojtěšku. Klíčky jsou ty nejčerstvější vitamíny, jaké si můžete po zimě…
Mladé kopřivy jsou velmi bohaté na vitamíny a minerály. Skvěle se hodí na přípravu chutné zelené jarní polévky. Polévku zjemníme na závěr smetanou a přidáme do ní…
Tento jednoduchý salát se spoustou výborné zeleniny připravíme během chvilky. Ochutíme ho zálivkou, ve které zkombinujeme sladkou chuť medu a balzamikového octa a jemnou…
Exotickou kombinaci chutí najdete v tomto salátu. Česnekem provoněné krevety orestujeme a podáváme je se salátkem z jablka, avokáda, rajčátek a cibule. Samozřejmě nesmí…
Zlatavé bramboráky smažené dokřupava se hodí jako příloha, nebo si je můžeme dát jen tak samotné. Kromě klasického dochucení majoránkou a česnekem přidáme navíc škvarky,…
Hledáte alternativu bramborového salátu? Vyzkoušejte tento lehký a svěží salát z vařených brambor s restovaným zeleným chřestem. Celý salát pak skvěle doplní máslová…
Jaro přináší do naší kuchyně spoustu čerstvé jarní zeleniny. Z ředkve a ředkviček můžete připravit příjemně svěží jarní tvarohovou pomazánku, jejíž chuť nejlépe vynikne…
Jaro přináší do naší kuchyně spoustu čerstvé jarní zeleniny. Z ředkve a ředkviček můžete připravit příjemně svěží jarní tvarohovou pomazánku, jejíž chuť nejlépe vynikne…
Masové kuličky připravíme, jak jsme zvyklí podle vlastního receptu na sekanou nebo karbanátky. Uděláme malé kuličky, obalíme je ve strouhance a smažíme na sádle nebo…
Sladká chuť medu nepatří jen do moučníků, skvělá je i v kombinaci se slanou sójovou omáčkou. Dobře ochucené proužky kuřecích prsou orestujeme a poté podusíme. Na závěr…
Jedním z mnoha oblíbených asijských jídel jsou jarní závitky. Závitky z tenkého pšeničného těsta naplníme bohatou náplní ze zeleniny a masa a osmažíme dokřupava. Náplň…
Doslova perfektním jarním receptem jsou kuřátka plněná nádivkou, obalená ve slanině, podávaná s petrželovými brambory. Opravdu sytý sváteční oběd si svojí chutí podmaní…
Pohanka je velmi zdravá potravina. Můžeme ji například přidat do sekané, kterou ochutíme kořením a jarní cibulkou. Sekaná chutná skvěle a je šťavnatá. Podávat ji můžeme…
Tento jednoduchý rajčatový salát příjemně osvěží. Sladká rajčata doplníme aromatickou jarní cibulkou a bazalkou. Vše spojíme olivovým olejem a dochutíme výrazným…
Tato jednoduchá pomazánka se skvěle hodí ke snídani nebo ke svačině. Oceníte ji zvláště, pokud se snažíte o redukci váhy. Tvaroh a tofu stačí smíchat se zeleninou.…
Květák je v naší kuchyni velmi tradiční surovinou. Na tento salát však nebude potřeba jeho bílých růžiček, ale řapíků z listů. Očištěné a povařené je dochutím octem a…
Těstoviny provoněné aromatickou šalvějí podáváme s lahodnými závitky z vepřového masa, které naplníme pršutem, jarními cibulkami, šalvějí a s jednoduchou omáčkou z…
Pečené brambory, vonící po citronu a bylinkové soli, využijete jako přílohu ke grilovanému masu, nebo jako samostatný pokrm. Vašim strávníkům se po nich budou dělat…
Pilaki je lehce pikantní pokrm z bílých fazolí, který má svůj původ v Turecku. Snadný a chutný salát zvládnete připravit během půlhodiny. Podávat jej můžete jak studený,…
Masová pikantní pomazánka s feferonkami a z vepřové plece, která po odležení dostane opravdu ty "pravé grády". Pomazánku doplníme zeleninou, protlakem a po odležení…
Saláty pokrájíme nebo natrháme, jak je kdo zvyklý.Fenykl a řapíky celeru nakrájíme na tenké proužky a cibulku na kolečka.Vše promícháme a můžeme přidát cherry rajčátka…
Při slavnostních příležitostech se často podává dobrá polévka s játrovými knedlíčky a polévkovými těstovinami. Dochutíme ji trochou česnekového oleje a chilli, díky tomu…
Připravte si jednoduché jarní jídlo ze zeleného chřestu, hrášku, jarní cibulky a na másle opečené šunky s pršutem. Díky rychlému zpracování na pánvi si jednotlivé…
Listová zelenina obsahuje mnoho prospěšných látek, které naše tělo, obzvláště na jaře, potřebuje. Pro zvýšení chutě použijte k zeleným listům barevnou ředkvičku, červená…
Šťavnaté čerstvé datle jsou elixírem zdraví! Nabijí vás vitaminy a dodají tělu energii
Apfelschorle – nejlepší střik pro horké letní dny. Co potřebujete na oblíbený rakouský a německý nápoj?
Jak připravit nejlepší grog? Tajemství spočívá nejen v kvalitním rumu, ale ve volbě koření a správném postupu při přípravě