Italské mandlové sušenky - Cantuccini
Recept ještě nebyl hodnocenItalské sušenky Cantuccini jsou vlastně tvrdé mandlové suchárky, které se tradičně jedí namáčené do kávy, kakaa či čaje a nejčastěji do dezertního vína. Uchované v…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Italské sušenky Cantuccini jsou vlastně tvrdé mandlové suchárky, které se tradičně jedí namáčené do kávy, kakaa či čaje a nejčastěji do dezertního vína. Uchované v…
Pokud chcete upéct moučník, vyzkoušejte tuto výbornou bábovku vonící vanilkou a mletými ořechy. Ať už si ji dáte k snídani, nebo pohostíte přátele při návštěvě, tato…
Kdo by je neměl rád? Trubičky plněné sladkým bílkovým sněhem. Z netradičního těsta. Ať už je uděláme na rodinnou oslavu nebo společenskou událost, či kolegům v práci,…
Lehounké piškotové řezy jsou díky použité minerálce krásně nadýchané. Netradiční pudinková vrstva z jablečného moštu či džusu dělá z moučníku vláčný a lahodný dezert…
Lehounké piškotové řezy jsou díky použité minerálce krásně nadýchané. Netradiční pudinková vrstva z jablečného moštu či džusu dělá z moučníku vláčný a lahodný dezert…
Rolovaný dort se stane hvězdou všech oslav a to nejen v létě, kdy můžete použít čerstvé ovoce. Nařezané piškotové pláty můžete plnit libovolnou náplní. K jeho upečení…
Krémeš je označení pro jeden z nejoblíbenějších evropských dezertů. Každý národ a každý cukrář si krémeš upravuje podle své chuti. Zde je jeho neobvyklá slovenská podoba…
Patříte mezi milovníky čokoládových dortů? Máme pro vás tip, kdy čokoládový korpus potřeme krémem ze šlehačky a mascarpone, ochucený vaječným koňakem. Při podávání…
Vejce rozkvedláme v mléce a přidáme hladkou mouku (nemáme-li, můžeme nahradit polohrubou). Po rozmíchání postupně přidáváme cukr a sůl.Nyní máme těsto hotovo a na předem…
Nejprve si tukem vymažeme a moukou vysypeme dortovou formu o průměru 26 cm (nebo ji vyložíme pečícím papírem). Troubu si předehřejeme. Do mísy prosijeme mouku a kypřicí…
Moučník inspirovaný známým nanukem, který stojí za zkoušku. Není složitý a připravený je také velmi rychle, jen potřebuje čas na vychlazení. Kokosový krém zvláční…
Chcete si připravit velmi jednoduché a chutné sušenky? Zkuste tyto naše kakaové. Jsou typu "crinkles", u kterých popraskaný vzhled cukrové krustičky kryje lahodný kousek…
Jablka a skořice patří neodmyslitelně k sobě. Tato kombinace nám signalizuje blížící se podzim. Pokud vás honí mlsná, připravte si restovaná jablka na másle, se skořicí…
Hledáte dokonalou kombinaci chutí a vskutku vznešený moučník? V tomto receptu naleznete ideální spojení. Jemný ořechový korpus doplní nadýchaný krém z mascarpone s…
Dort Pavlova je zvenku křupavý a uvnitř vláčný. Nadýchaný korpus, jemný a lahodný krém a šťavnaté čerstvé ovoce tvoří neodolatelnou kombinaci. Dort je ideální na oslavy,…
Jakým moučníkem překvapit návštěvu? Můžeme se nechat inspirovat receptem našich babiček a připravit neodolatelné křehké rohlíčky. S vláčným těstem se velmi dobře pracuje…
Korpus : Do misky dáme 3 lžíce kakaa a dovážíme do 200 g moukou a promícháme. Z bílků a cukru ušleháme tuhý sníh. Postupně po jednom zašleháme žloutky a po lžících olej…
Ze všeh přísad vypracovat těsto.Po vykynutí tvoříme bochánky které na vále pomačkáme a vložíme borůvky s cukrem.Zabalíme buchtičky a dáme na plech s olejem.Upečeme do…
Do mísy jsem nasypala polohrubou mouku, krupicový a vanilkový cukr, prášek do pečiva a jedlou sodu. Všechny suché suroviny jsem zamíchala a dále k nim přidala vejce a…
Plech vymažeme tukem a vysypeme hrubou moukou. V dostatečném předstihu zapneme troubu a necháme ji předehřát na 170 °C.Všechny suroviny na těsto dáme do mísy (nejprve…
Snadné, rychlé a dobré muffiny můžeme připravit na snídani nebo svačinu. Udělají radost na oslavách, ty dětské můžeme nazdobit krémem, ovocem, nebo libovolně zdobit…
Alpské knedlíky jsou velmi dobře známé návštěvníkům vysokohorských středisek. Jsou v nabídce takřka všech restaurací. Lehounké těsto. Ovocná, většinou borůvková náplň.…
Alpské knedlíky jsou velmi dobře známé návštěvníkům vysokohorských středisek. Jsou v nabídce takřka všech restaurací. Lehounké těsto. Ovocná, většinou borůvková náplň.…
Mechový dort je hitem posledních let. A není se čemu divit. Spojení šťavnatého korpusu z baby špenátu s výborným krémem z mascarpone, šlehačky a vanilky, to je opravdu…