Kokosové ve formičkách mojí tchýně
Recept ještě nebyl hodnocenToto výborné a jednoduché cukroví připravíme ve formičkách během chvilky. Těsto je snadné a příjemně voní po kokosu a másle. Po upečení cukroví skladujeme v chladu, aby…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Toto výborné a jednoduché cukroví připravíme ve formičkách během chvilky. Těsto je snadné a příjemně voní po kokosu a másle. Po upečení cukroví skladujeme v chladu, aby…
Bílkové rohlíčky patří mezi klasiku vánočního pečení. Jsou sice pracné, ale zcela jistě nebudete námahy litovat. Pro snadnější nanášení čokoládové polevy nechte chvilku…
Nemusíte být mistři cukráři, abyste si připravili skvělé karamelové řezy. Nadýchaný korpus z lískových oříšků pečený na oplatce a našlehaný máslový krém s karamelem jsou…
Vánoce bez perníčků si neumíme snad ani představit. Ale co když se nám nějaké nepovedou? Můžete je zužitkovat v tomto snadném a rychlém receptu s oříšky, rozinkami a…
Bílky o pokojové teplotě šleháme s krupicovým cukrem nad párou cca 6 minut. Poté přidáme prosátý mletý cukr a opět šleháme cca 5 minut. Pak vmícháme vařečkou jemně mleté…
Bez lineckého cukroví by nebyly pravé Vánoce. Křehké máslové těsto spojené rybízovou marmeládou, nejenže oku lahodí, ale také se rozplývá na jazyku. Podle tohoto…
Velmi oblíbená buchta na plech, kterou zná z dětství téměř každý. Vláčná, nadýchaná, voňavá po kakau a prolitá tvarohovou náplní, přesně jako od maminky. Znát ji můžete…
Velmi oblíbená buchta na plech, kterou zná z dětství téměř každý. Vláčná, nadýchaná, voňavá po kakau a prolitá tvarohovou náplní, přesně jako od maminky. Znát ji můžete…
Dort bývá zlatým hřebem všech oslav a vyjímečných setkání. Pokud vždy pečlivě hledáte a vybíráte ten nejlepší recept, zbystřete. Tento dort určitě nezklame a vložený čas…
Připravte roládu plněnou kávovo - likérovým krémem a proloženou kontrastními kousky ovoce. Zde malinami a ostružinami. Uvidíte, že takový vymazlený moučník sklidí při…
Ze surovin vypracujeme těsto, které necháme v chladu asi hodinu odpočinout. Potom vyválíme a vykrojíme kolečka. Do každého kolečka ještě vykrojíme střed. Dáme na plech…
Ze surovin vypracujeme těsto, které necháme v chladu asi hodinu odpočinout. Potom vyválíme a vykrojíme kolečka. Do každého kolečka ještě vykrojíme střed. Dáme na plech…
Hrníček do ruky, nachystat suroviny a do hodiny leží na stole lahodná buchta, která provoní dům sladkým ovocem. Potěšte své blízké a jistě se stane vyhledávaným receptem…
Jak udělat pracny trochu jinak? Stačí polovinu hotového těsta obarvit kakaem, a do formiček dávat půl napůl světlé těsto s tmavým. Hotové pracny svým netradičním…
Máte už dost suchého vánočního cukroví a chcete si připravit něco neokoukaného? Vyzkoušejte letos plněné vanilkové košíčky, které jsou prostě dokonalé. Linecké těsto,…
Máte už dost suchého vánočního cukroví a chcete si připravit něco neokoukaného? Vyzkoušejte letos plněné vanilkové košíčky, které jsou prostě dokonalé. Linecké těsto,…
Jestli máte chuť na dobré řezy, vyzkoušejte tento recept. Díky podmáslí v těstu chutná korpus skvěle. Po upečení ho stačí jen potřít višňovým džemem a jemným krémem z…
Františky, známější pod názvem Švýcarky, jsou oblíbeným kynutým pečivem. Jejich příjemná skořicová chuť a postupně se odlupující těsto vás určitě dostane. Záleží jen na…
Ochutnejte tyto skvělé rohlíčky z čokoládo-ořechového těsta pečené podle osvědčeného rodinného receptu. A nenechte se zmást názvem, k postním jídlům určitě nepatří, jsou…
Pokud se řadíte mezi milovníky vláčných moučníků, jste tu správně. Bratislavská buchta je prolitá pudinkem a zakysaná smetana jí dodává svěží chuť. Na řezu vypadá…
Drobenkový koláč je opravdu rychlý a jednoduchý. Nemusíte se zdržovat rozvalováním plátu těsta, místo něj je náplň rozprostřená mezi dvěma vrstvami drobenky. Koláč voní…
Také máte raději cukroví plněné krémem, ze kterého na vás dýchá luxus? Ořechové trubičky s nutellovým krémem sice dají více práce, ale výsledek rozhodně stojí za to.…
Všechny ingredience smíchám a zpracuji v těsto, které nechám minimálně hodinu odležet v lednici. Poté vyválím silnější plát (tenké těsto má tendenci v troubě praskat)…