Gnocchi se špenátem a kuřecím masem
Recept ještě nebyl hodnocenGnocchi, špenát, kuřecí maso a smetanová omáčka, to je taková klasika, která nezklame, když potřebujete rychle nakrmit sebe i rodinu. Vše jde udělat prakticky na jedné…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Gnocchi, špenát, kuřecí maso a smetanová omáčka, to je taková klasika, která nezklame, když potřebujete rychle nakrmit sebe i rodinu. Vše jde udělat prakticky na jedné…
S oblíbenými italskými gnocchi můžete vykouzlit spoustu různých pokrmů. Vyzkoušejte je třeba zapéct s kuřecím masem a lehce uzenou sýrovou omáčkou. Tento pokrm…
Slaninu a klobásu nakrájíme na kousky, cibuli na proužky. Slaninu s klobásou opečeme a přidáme cibuli. Po chvíli přisypeme nakrájenou papriku a rajčata.Společně opékáme…
Kysané zelí v tomto receptu skvěle doplňuje uzenina a polotovarové gnocchi. To vše společně urychlí přípravu celého pokrmu na minimum času. Během necelé hodiny budete…
Kuřecí prsíčka očistíme a nakrájíme na malé kousky.Na pánvi wok nebo v hrnci rozpálíme trochu oleje, na kterém orestujeme maso. Osolíme a trochu opepříme.Když se maso…
Z plátku lososa odřízneme kůži a nakrájíme ho na malé kousky, které opečeme na trošce oleje, osolíme, opepříme a přidáme koření na ryby. Opečené kousky odstavíme na…
Maso osolíme, opepříme, pokapeme olejem a worchestrem. Necháme odležet aspoň hodinku.Na pánvi ho ze všech stran opečeme a zabalíme do alobalu. V troubě pak maso dopečeme…
Kdo si potrpí na rajčatové omáčky, bude se dnes olizovat! Protože takovouhle lahůdku, jako je kuřecí maso právě v rajčatové omáčce s česnekem, jste už dlouho neochutnali…
Cibuli nakrájíme na proužky a osmahneme na trošce oleje. Po chvilce přidáme kostičky anglické slaniny a šunky a opečeme do zlatova. Přisypeme plátky žampionů a…
Hledáte nový bezmasý recept na nedělní oběd pro rodinu? Vyzkoušejte jednoduché gnocchi s lahodnou brokolicí, nivou a jemnou smetanou. Překvapte své blízké výborným…
Na rozpálený olej dáme opéct větší kousky kuřecího masa. Jakmile je maso opečené a vypaří se přebytečná voda, mírně jej osolíme a opepříme a přidáme proužky cibule. …
Gnocchi jsou oblíbený druh přílohy pocházející z Itálie. Podle druhu noku se těsto skládá z vajec a pšeničné či kukuřičné mouky nebo brambor. Gnocchi se dají připravit…
Gnocchi připravíme dle návodu.Na pánvi orestujeme cibuli, přidáme očištěné kuřecí maso nakrájené na kousky.Přidáme zeleninu, česnek a restujeme do měkka.Nakonec přidáme…
Máte rádi gnocchi? V kombinaci s opečeným vepřovým masem, houbami a smetanovo-horčičnou omáčkou vám určitě budou chutnat. Podávejte je posypané nakrájenou petrželkou.
Cibuli nakrájíme na malé kostičky a na oleji osmažíme, přidáme prolisovaný česnek.Maso posypeme grilovacím kořením, nakrájíme na malé kostičky a přidáme do hrnce.…
Kuřecí maso nakrájíme na kousky, osolíme a necháme chvilku odstát. Nivu nastrouháme najemno. Cibuli nakrájíme na půlkolečka.V pánvičce rozehřejeme olej a kučecí kousky…
Krůtí maso nakrájíme na menší kostky a dáme aspoň na 2-3 hodiny marinovat do lednice spolu s olejem ze sušených rajčat a italským kořením.Gnocchi uvaříme v osolené vodě…
Gnocchi uvaříme podle návodu. Brokolici povaříme v osolené vodě asi 5. min. Do mísy dáme gnocchi, brokolici, obrané a nakrájené uzené stehno, mírně osolíme, opepříme a…
Dáme vařit osolenou vodu na gnocchi. Když voda začne vřít, vkládáme gnocchi. Až vyplavou, můžeme vyndat.Cibule nakrájíme najemno a salám na kostičky. Pórek a jarní…
Na olivovém oleji osmažíme na kostičky nakrájenou panenku, osolíme a opepříme.Přidáme nakrájené žampiony, jarní cibulku, společně osmahneme. Přilijeme bílé víno a…
Na ol. oleji si mírně orestujeme najemno nakrájenou cibulku, přidáme mouku a uděláme si světlou cibulovou jíšku. Zalijeme smetanou, dobře rozmícháme a provaříme. Přidáme…
Gnocchi uvaříme v osolené vodě dle návodu. Kuřecí stehna obereme a maso nakrájíme. Rajčátka omyjeme a rozpůlíme. Uvařené gnocchi promícháme s kuřecím masem, rajčátky a…
Kombinaci smetanového špenátu se šťavnatým kuřecím masem a noky, odolá opravdu málokdo. Uděláte je svým strávníkům jednou a budou se jich dožadovat pravidelně. Výborný…
Gnocchi připravíme podle návodu a trochu zakápneme olejem, aby se neslepily. Na oleji osmažíme na větší kostky nakrájenou slaninu, vyjmeme z výpeku, vložíme do něj…
Pečeme s Ivou: Jak na nadýchané domácí bagety, které jsou výborné i druhý den? Stačí použít malý fígl s kynutím
Průvodce halloweenskými dýněmi: Kdy je můžeme jíst, jakou si na vydlabání koupit i proč je svíčka rizikem
Pečeme s Ivou: Hruščák, koláč s hruškovými povidly a s tvarohovou náplní, pekly už kdysi dávno naše prababičky