Vepřový guláš - jak to dělam já
Recept ještě nebyl hodnocenNakrájíme cibuli nahrubo, zpěníme, přidáme nakrájene maso na kostky, přidáme koření a orestujeme.Přidáme vodu a vaříme do změknutí masa.Před dokončením přidáme masox,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Nakrájíme cibuli nahrubo, zpěníme, přidáme nakrájene maso na kostky, přidáme koření a orestujeme.Přidáme vodu a vaříme do změknutí masa.Před dokončením přidáme masox,…
Ledvinky omyjeme, rozkrojíme a vyčistíme. Omytá játra spolu s ledvinkami nakrájíme na kousky. Na sádle osmažíme cibuli do růžova a poté přidáme česnek, ledvinky a játra.…
Na sádle usmažíme dozlatova nahrubo nakrájenou cibuli, přidáme na větší kousky nakrájené vykostěné a kůže zbavené koleno, opečeme.Přidáme koření, znova krátce restujeme,…
Ledvinky si vyčistím, třikrát spařím. Játra nakrájím na malé kousky. V kastrolu na oleji či sádle zpěním cibuli, přidám játra a ledvinky + ostatní koření. Dusím doměkka.…
Na sádle v kastrůlku osmažíme pokrájenou cibuli dozlatova. Přidáme slaninu na kostičky (plátek ponecháme stranou na dozdobení pokrmu). Slaninu vyškvaříme a vypneme. …
Cibuli nakrájíme nadrobno (nebo rozmixujeme) a osmahneme na oleji do růžova.Přidáme mleté maso a krátce podusíme, až maso zešedne.Přimícháme rozdrobené kostky masoxu …
Na oleji si osmažíme dozlatova cibuli, přidáme na větší kostky nakrájené maso, až se zatáhne zasypeme červenou paprikou a gulášovým kořením, osolíme, chvíli podusíme ,…
Brambory a klobásu nakrájíme na menší kostky, cibuli na jemno. Mrkev a petržel necháme v celku. Do většího hrnce s vodou dáme vařit fazole, mrkev, petržel, masox a nové…
Prso opláchneme, osušíme, nařízneme, ale ne až do konce a maso rozevřeme do tvaru motýlích křídel. Přes potravinářskou folii maso lehce naklepeme, po obou stranách…
Prso opláchneme, osušíme, nařízneme, ale ne až do konce a maso rozevřeme do tvaru motýlích křídel. Přes potravinářskou folii maso lehce naklepeme, po obou stranách…
Na oleji zpěníme cibuli s anglickou slaninou, přidáme nakrájenou uzeninu, žampiony, papriky, pórek.Orestujeme, přidáme koření, kečup a vývar.Nakonec přidáme plechovku…
Sój. granulát uvaříme v osolené vodě, poté vodu slijeme a granulát vymačkáme, aby byl co nejsušší. Přidáme nasekanou cibuli, červ. papriku, prolisováný česnek, hrášek,…
Po celém světě je treska obecná velmi oblíbená pro své chutné jemné maso. Většinou se ještě na moři zpracovává jako mražené filé, které je pak možné doma upravit na…
Období masopustu provázejí nejen různé oslavy, ale hlavně dobré jídlo. Právě v této době se konají tradiční zabijačky a vy si můžete připravit výbornou sytou specialitu…
Hřbet vykostíme, maso nakrájíme a kosti dáme vařit do osolené vody, abychom měli vývar na podlití. Na tuku zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme slaninu, po chvíli přidáme…
Nadrobno pokrájenou cibuli osmahneme na tuku. Přidáme papriku, gulášové koření a promícháme. Vsypeme na menší kostičky pokrájené cukety, zaprášíme moukou a za stálého…
Postup: maso a cibuli nakrájet, smíchat s ostatními surovinami, pořádně # promíchat a dát do pekáče.Masox rozpustit v malém hrnečku v troše vody pak dolít # do jednohu…
Nakrajime cibulku na kosticky a v papinaku ji na sadle osmazime do zlatohneda.Osolime, pridame nakrajene hovezi maso, houby, pridame gulasove koreni a osmazime, aby se…
Z deci piva, hořčice, soli, pepře, gulášového koření, cibule a česneku si připravíme marinádu. Maso a žampiony si naložíme do marinády cca 30 před pečením. Do pekáčku…
Uzeniny nakrájíme na tenká půlkolečka a dáme na pánev restovat. Chvíli zprudka a pak jen pozvolna, aby se popustil tuk. Odstavíme.Ve větším kastrolu na sádle zprudka…
cibuli nakrajime na jemno a spenime,pridame kureci maso a fazole to orestujeme,dame koreni,osolime,pridame chili,a podlejeme chvili dusime a dolejvame vodou,varime do…
Očištěné maso nakrájíme na nudličky, cibuli a česnek nasekáme nahrubo. Papriky omyjeme, zbavíme jadřinců a nakrájíme na širší proužky. Vejce později uvaříme natvrdo,…
Fazole namočené přes noc uvaříme v osolené voděNa oleji orestujeme nakrájenou cibuli, přidáme mletou papriku, kečup, majoránku, prolisovaný česnek, gulášové koření,…
Cibuli nakrájím na větší kostky, maso na kostky velikosti cca 2x2 centimetry. Česnek na plátky nebo půlplátky podle velikosti stroužku. Uzenou slaninu na menší kostičky…
VIDEO: Omýváte brokolici správně? Díky tomuhle triku odstraníte snadno veškerý hmyz, který se v zelenině ukrývá
Jak to bylo, šéfe? Pohlreich házel hlášky na Moravě. Oslňte strávníky květákovou polévkou s tvarůžky
Tři suroviny, které do horkovzdušné fritézy nepatří: Potíže dělá nejen sýr, ale i jedna běžná příloha