Celer v pivním těstíčku
Recept ještě nebyl hodnocenOčištěný celer nakrájíme na 0,5-0,8 cm kolečka. Smícháme marinádu a celer marinujeme 1-1,5 hodiny. Smícháme pivo, žloutek, koření a nakonec přidáváme mouku. Z bílku…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Očištěný celer nakrájíme na 0,5-0,8 cm kolečka. Smícháme marinádu a celer marinujeme 1-1,5 hodiny. Smícháme pivo, žloutek, koření a nakonec přidáváme mouku. Z bílku…
Tofu po vyndání z obalu opláchneme a nakrájíme na kostky.Přidáme olej, sůl a mojo koření, přilijeme 100 ml vody a rozmixujeme dohladka. Pokud je směs příliš hustá a…
Celou plec naložíme do zeleninové zálivky a necháme v chladu 3-4 dny uležet, doporučuji maso každý den otáčet, aby se dokonale uleželo, zvláčnělo a změklo.Jakmile jsme…
Troubu rozehřejeme na 180 °C Maso nakrájíme na plátky a zprudka a krátce opečeme na oleji s máslem z obou stran, aby se zatáhlo. Nevadí, když bude prosvítat růžové maso…
Cibuli, papriky i kuřecí prsa nakrájíme na nudličky.Na pánvičce na lžičce olivového oleje osmahneme osolené masové nudličky a přidáme i nakrájenou cibuli a papriku…
Na menší plech lehce vymazaný olejem nakrájíme všechnu zeleninu (kořenovou na slabší nudličky, aby nebyla po upečení tvrdá, rajčata oloupeme) a trochu osolíme.Porce…
Kuřecí prsa rozkrojíme na plátky či menší kousky, okořeníme a potřeme olejem.Orestujeme na menší pánvi dozlatova a dáme stranou. Na výpek přidáme zbylý olej, necháme…
Cibuli nakrájíme nadrobno a dáme ji do větší uzavíratelné mísy. Přidáme ostatní suroviny na marinádu a vařečkou pořádně promícháme.Koleno opláchneme a vykostíme (kosti…
Máte chuť na řízky? Zkuste je tentokrát připravit v krustě z rozdrcených brambůrků. Díky tomu budou řízky krásně křupavé. Vychutnat si je můžete například se zeleninovou…
Tento pokrm z brambor a masa připravíme jednoduše v jednom pekáčku. Navrstvíme na sebe tenké plátky brambor, nakrájené cibule, marinovaného masa, špeku nebo slaniny a…
Vzpomínky na dovolenou mohou skvěle chutnat. Paellu s kuřecím masem můžete připravit i doma. Hodně záleží na druhu použité rýže a jejím správném uvaření. Musí být al…
Zkuste připravit špagety s omáčkou, která může připomenout trochu i známou boloňskou. Každopádně budete mít k těstovinám chutný doplněk. Nezapomeňte na talíři bohatě…
Zkuste připravit špagety s omáčkou, která může připomenout trochu i známou boloňskou. Každopádně budete mít k těstovinám chutný doplněk. Nezapomeňte na talíři bohatě…
Potěšte své strávníky topinkami připravenými na grilu, které jsou namazané směsí z mletého masa. Jak směs masa ochutíte, je čistě jen na vás, fantazii se meze nekladou.…
Grilovaný hermelín je osvědčená dobrota, která nezabere moc času. Ochutit ho můžeme na mnoho způsobů - hodí se k němu bylinky, pepř nebo pikantnější koření s chilli.…
Tenká tortilla, dostatek salátu, rajčata, červená cibule a výrazně okořeněné kuřecí maso, které připravíme na grilu, tvoří jednoduché, jídlo, které je plné chutí a pěkné…
Tato bohatá a aromatická polévka, připravovaná pomalým karamelizováním cibule až do lehkého připálení, přináší jedinečný chuťový zážitek. Připravte si tento recept a…
Tento lehký pokrm je plný pestré zeleniny a dobrých chutí. Opečené plátky krůtího masa podáváme se zeleninovou směsí na způsob francouzského ratatouille, která díky…
Připravte rychlou sýrovou dobrotu z jednoho pekáčku. Z jednoho hermelínu a pár dalších surovin vykouzlíte fajnovou večeři, pěknou na pohled a samozřejmě i chutnou!…
Vajíčka klasicky uvaříme, jen kratší dobu - aby už nebyl žloutek rozteklý (zde cca 5 min).Po oloupání vložíme do vroucího oleje, aby se vytvořila krustička (nejlépe…
V hlubší pánvi nebo nepřilnavém hrnci rozehřejeme olej a minutu na něm opékáme římský kmín, až než začne praskat. Přidáme prolisovaný česnek a nastrouhaný zázvor a…
Hovězí maso převázané režnou nití, prošpikujeme uzeným špekem, potřeme směsí oleje s kořením Vitana – Divočina a dáme uležet do lednice nejlépe do druhého dne. Druhý den…
Kuřecí maso z prsních nebo stehenních řízků pokrájíme na malé kousky a dáme do misky nebo hlubokého talíře. Přidáme vejce a vrchovatou lžíci na kostičky pokrájené mrkve,…
Nalijeme do kastrolku trochu mléka, nakrájíme do něj camembert (kůru bud oloupeme, nebo nakonci vyndáme) i tavený sýr a na mírném ohni jej rozpustíme, přidáme smetanu a…
Encyklopedie salátů: Jak se liší ledový salát od římského a jak si nejlépe vychutnat čekanku
Jarní detox podle horoskopu: Lvi musí mít čerstvé ovoce, Býkům prospěje salát z mrkve, Kozorohům zelené smoothie
Chodské koláče: Regionální dobrota s několika náplněmi je úžasně nadýchaná i krásně vláčná, voní rumem a vanilkou