Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kost - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Pečený bůček s kuskusem

Pečený bůček s kuskusem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Bůček nasolíme, okořeníme dle libosti a pečeme 4 h při 125°C. Pekáč během pečení neotevíráme. Ke konci pečení odklopíme horní víko pekáče a uděláme křupavou kůrčičku.…

cekrops

240 min

Lovecká

Lovecká

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Na horký olej vložíme na kostičky krájenou cibul, orestujeme, přidáme plátky žampionů, znovu krátce orestujeme, zaprášíme moukou, znovu orestujeme a sundáme z ohně. Po…

Telecí ossobuco na houbách

Telecí ossobuco na houbách

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Plátky (steaky) telecího ossobuca osolíme, ochutíme drceným kmínem a pepřem, obalíme v hladké mouce a z obou stran osmažíme v roztopeném sádle, jemně pokrájeném špeku…

Tortellini in brodo

Tortellini in brodo

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

■ udělejte vývar (kápněte do něj trošku olivového oleje) ■ z hotového vývaru vyndejte všechnu zeleninu a maso ■vývar nechte vařit a dejte do něho těstoviny …

Angelis

150 min

Ocásková šou

Ocásková šou

Recept ještě nebyl hodnocen 3,5

I z méně kvalitní části vepřového masa můžeme z trochou šikovnosti vytvořit hned tři samostatné pokrmy. Vyškvařené sádlo využijeme nejen na chleba, ale i později při…

Chlebajez

150 min

Housková králičí polévka

Housková králičí polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Krémovost této polévky zajistí zajímavá alternativa zahuštění. Žloutky spolu s obraným masem a zápravkou z housky zajistí, že bude polévka velmi sytá a výživná.…

RubyRom

90 min

Jehněčí na meruňkách

Jehněčí na meruňkách

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Jehněčí maso je spíše sváteční surovinou. Pokud jej dobře naložíme do marinády, bude jemnější a chutnější. Marinádu v tomto receptu připravím z vína, citrusů, bylinek a…

Anna Kocikova

100 min

1 2 3 4