Krabi na způsob Padang kuchyně - kepiting Padang
Recept ještě nebyl hodnocenKraby usmrtíme bodnutím zespoda do středu krunýře, umyjeme, odlomíme spodní krunýř, , odstraníme drápy a žábry s vnitřnostmi (to tmavé nebo žluté), rozmačkáme klepeta a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 123 kJ / 29 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,67 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,67 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,67 g |
– nasycené | 0,07 g |
– nenasycené | 0,70 g |
–– mononenasycené | 0,13 g |
–– polynenasycené | 0,57 g |
––– omega 3 | 0,33 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 60 mg |
Sodík | 27 mg |
Sůl | 0,07 g |
Sacharidy | 0,17 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Kraby usmrtíme bodnutím zespoda do středu krunýře, umyjeme, odlomíme spodní krunýř, , odstraníme drápy a žábry s vnitřnostmi (to tmavé nebo žluté), rozmačkáme klepeta a…
Do veliké pánve speciálně určené na paellu dejte oba oleje. Do horkého oleje dáme opéct na velké kousky nakrájená žebírka, na 2-3 části nakrájená kuřecí stehýnka a…