Kefírová bábovka s vůní perníku
Recept ještě nebyl hodnocenBábovka je oblíbeným moučníkem díky lahodné chuti, příjemné vůni a jednoduché přípravě. Na přípravu této dvoubarevné bábovky použijeme kefír a kakao. Těsto provoníme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Bábovka je oblíbeným moučníkem díky lahodné chuti, příjemné vůni a jednoduché přípravě. Na přípravu této dvoubarevné bábovky použijeme kefír a kakao. Těsto provoníme…
Muffiny jsou skvělou volbou jak na školní svačinu, tak i na rychlý víkendový moučník. V tomto receptu je těsto zvláčněno jogurtem a doplněno o směs pomerančové kůry,…
Na rozdíl od běžných sýrových kuliček je zde použito místo našlehaných bílků celé vejce a kyprost zde zajistí prášek do pečiva. Tyto kuličky se nesmaží, proto jsou lépe…
Rychlé a jednoduché koblížky pro všední i sváteční den, když máte chuť na něco sladkého, ale nemáte čas dělat kynuté těsto, nebo vám doma došlo mléko. Vyzkoušejte tohle…
Šťavnaté řezy plné máku, jablek a jogurtu jsou skvělou alternativou k tradičním řezům. Mouka je nahrazena rozmixovanými ovesnými vločkami. Skvělou svěží chuť moučníku…
Recept patří mezi ty jednoduché a bude se líbit těm, kteří neradi šlehají bílky a žloutky zvlášť, vejce se přidávají celá. Takže pokud se Vám doma krčí několik lehce…
Sušenky s arašídy jednoduše připravíte podle našeho odzkoušeného receptu. Dobrota, u které budete vědět přesně, co jste do nich ukryli. Voňavé, křupavé a dobře…
O Velikonocích nikdy nesmí chybět tradiční mazanec. Vyzkoušejte letos připravit zdravější variantu z tvarohu a špaldové mouky. Mazanec je plný brusinek, je krásně vláčný…
Pokušení ve formě ořechovo-tvarohových řezů se bude těžko odolávat. Lepší bude takovému mlsání vyjít vstříc a řezy připravit. Třeba k dnešní odpolední kávě. Jemný…
Křupavé bulky, plné sýrové chuti, oceníte ke snídani, nebo jako svačinu do práce. Jejich příprava navíc není nijak složitá, za pouhou půl hodinu je budete mít se vším…
Pokud milujete čokoládu, určitě ochutnejte tyto výborné řezy. Nadýchaný čokoládový korpus je potřený výraznou rybízovou marmeládou a tvarohovo-čokoládovým krémem. Vše…
Nadýchané měkké těsto a sladké šťavnaté ovoce - bublanina chutná skvěle a připravíte ji opravdu snadno a rychle. Pokud nemáte rádi příliš sladké moučníky, stačí použít…
Ovocné koláče s drobenkou jsou velmi snadné na přípravu a chutnají skvěle. Jogurtové těsto poklademe čerstvým ovocem a posypeme vynikající máslovou drobenkou, které…
Bramborové muffiny se zeleninou jsou skvělým a originálním způsobem, jak si vychutnat oblíbenou chuť brambor v netradiční podobě. Tyto slané muffiny kombinují jemnost…
Jestli jste člověk zoufale shánící něco sladkého na zub, tak podle tohoto receptu budete mít za 3 minuty porci moučníku před sebou na talířku. Dochutit můžete podle…
Řezy s tvarohovo-smetanovým krémem a ovocem jsou skvělou volbou pro všechny milovníky jemných a osvěžujících dezertů. Tento lahodný zákusek kombinuje lehký a nadýchaný…
Měkká a nadýchaná roláda plněná Olé tvarohem je dokonalým spojením jemného těsta a lehkého, osvěžujícího tvarohového krému. Tento dezert je ideální pro každou…
Vyzkoušejte knedlík z krupičky a rohlíků místo klasické verze houskových kynutých knedlíků. Jednoduchá a rychlá příprava vás okouzlí. Můžete pak knedlík podle našeho…
Panini s mortadellou a mozzarellou je lahodná italská pochoutka, která kombinuje jemnou chuť mortadelly, smetanovou mozzarellu a čerstvé ingredience, jako je rajče a…
Výborný a rychlý koláček, který je plný jablek a voní po skořici. Těsto stačí smíchat v míse a vylít do koláčové formy, poklást jablky, přelít marmeládou s máslem a…
Variace oblíbené buchty na plech, kterou známe pod názvem „prošívaná deka”, lze připravit i s použitím sezonních mnohotvárných dýní. Ať již použijete hokaido, nebo…
Klasická voňavá bábovka, která je krásně vláčná a plná chutí, zpříjemní naše posezení u kávy. Do této bábovky přidáme skořici, jablka a mleté ořechy, díky tomu chutná…
Vánoční štolu můžete upéct i z méně tradiční špaldové mouky, která chutná po oříškách. Stačí zamíchat těsto, naplnit pečící formu a upéct. Upečenou štolu bohatě…
V míse smícháme mouku, krupici, mléko, olej, vejce, špetku soli a nakonec vmícháme kypřící prášek a vypracujeme těsto, které rozdělíme na polovinu. Světlé těsto vlijeme…
Hermelínová pomazánka na topinky: Pikantní varianta na osmaženém chlebu potřeném česnekem má luxusní chuť
Párky v rohlíku bez rohlíku: Odlehčená verze oblíbené klasiky ve sněhové kapse překvapí parádní chutí
Jak nejlépe připravit piškotovou bublaninu s třešněmi: Dobrému výsledku pomůže ocet i horká voda