Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Maso vepřové - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Houbový guláš s masem a zeleninou

Houbový guláš s masem a zeleninou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Na oleji a kousku špeku (špíček je tam pro vůni, lze vynechat) osmahneme středně velkou cibuli dorůžova, přidáme na kostky nakrájené maso, mírně opečeme, osolíme,…

Slezské řízky

Slezské řízky

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Bramboráky patří mezi prosté jídlo, které je oblíbené napříč generacemi. Když ale základní bramborové těsto naplníte masem, houbami a uzeninou, rázem vykouzlíte bohatý…

Masinko ve smetanové omáčce

Masinko ve smetanové omáčce

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Kuřecí i vepřové maso nakrájíme na kostičky nebo na nudličky jak to máte radši, na oleji ho necháme zatáhnout, přidáme k němu houby (používám krájené žampionky)a pokud…

verusak

30 min

Maso v povidlové marinádě

Maso v povidlové marinádě

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Vepřové maso nakrájíme na kostičky a zalijeme marinádou.Necháme v ledničce přes noc a poté smažíme na oleji.Marináda: Smícháme víno, povidla, olej, sojovou omáčku,…

Masové šneky

Masové šneky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Maso co nejtenčeji nakrájíme, příp. naklepeme tence a nakrájíme na cca 2 cm plátky, posolíme, popepříme.Klobásku nakrájíme na 2 cm kolečka a postupně obtáčíme – plátkem…

jahoda

45 min

Vepřo knedlo zelko trochu jinak

Vepřo knedlo zelko trochu jinak

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

MASO ochutíme a necháme pár minut odležet. na pánev si dáme sádlo a necháme ho rozpálit, přidáme cibuli nakrájenou na jemno a slaninu necháme ji tam až do zlatova a…

ralbyk

30 min

Rozmarýnový letní oběd

Rozmarýnový letní oběd

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Plátky masa naklepeme, osolíme, posypeme mírně paprikou a 1 snítkou rozmarýnu. Na pánev dáme olej, osmažíme na něm drobně nakrájenou cibuli s česnekem, zprudka osmažíme…

Bibinka

50 min

Burger na kokosovém uhlí

Burger na kokosovém uhlí

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Lehce prorostlé hovězí maso vcelku (0,8kg) + vepřové maso vcelku (0,3kg) + ideálně kousek telecího vcelku. Lze použít samozřejmě průmyslově namleté, ale pro gurmánský…

Antonioseruty

40 min

1 30 31 32 33 34