Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Maso z divočáka - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie434 kJ /
104 kcal
Bílkoviny22,10 g
– z toho živočišné bílkoviny22,10 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky1,70 g
– nasycené0,44 g
– nenasycené1,13 g
–– mononenasycené0,59 g
–– polynenasycené0,54 g
––– omega 30,07 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 45 mg
Sodík 44 mg
Sůl0,11 g
Sacharidy0,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Kančí roláda

Kančí roláda

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Z masa uděláme plát, který potřený olejem uložíme alespoň na 24h do lednice (zkřehne). V den přípravy maso od oleje otřeme, naklepeme, osolíme a opepříme a potřeme…

Pečeně z divočáka

Pečeně z divočáka

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Pokud máte rádi zvěřinu, jistě si oblíbíte i toto výborné jídlo. Lahodné a aromatické maso divočáka upečete zalité červeným vínem. Podávejte s výpekem dochuceným…

past1978

120 min

Kanec na divoko

Kanec na divoko

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Omyté a osušené maso dáme do pekáčku, ve kterém jsme na oleji orestovali zlehka cibulku. Maso osolíme a posypeme tymiánem, veškeré celé koření rozetřeme ve hmoždíři a…

Maso z divočáka s česnekem

Maso z divočáka s česnekem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Mäso umyjeme, osolíme a potrieme cesnakom a okoreníme mletým čiernym korením. Slaninu vyškvaríme, pridáme na panvicu mäso a pomaly prikryté dusíme. Počas pečenia…