Škvarkové placky ze staré kuchařky
Recept ještě nebyl hodnocenPokud doma máte schovanou nějakou starou kuchařskou knihu, můžete v ní objevit doslova poklad. Třeba osvědčený recept na škvarkové placky, které chutnají přesně jako ty,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Pokud doma máte schovanou nějakou starou kuchařskou knihu, můžete v ní objevit doslova poklad. Třeba osvědčený recept na škvarkové placky, které chutnají přesně jako ty,…
Klasickou frankfurtskou polévku zná snad každý z nás, vyzkoušejte ji ale obměnit přidáním fazolí z konzervy. Její chuť tak získá nový rozměr a polévka ještě lépe zasytí…
Není vhodnější recept k podzimnímu večeru než pomalu pečené hovězí, koupající se v lahvi červeného vína s krásně oranžovou mrkví. Tradiční francouzský recept připravte k…
Děti milují polévky a tak se stále dokola vaří vývary. Tradiční česká kuchyně naštěstí zná mnoho zavářek, proto nemusíte vařit stále jen nudle. Připravte tentokrát…
Každý z nás zná vanilkové rohlíčky, tyhle rohlíčky jsou jejich obdobou, jen jsou zde použity mandle. Jsou křehké a výborné. U nás se sní nejdříve. Protože jsou vždy…
Vánočního cukroví není nikdy dost, hospodyňky se předhání, která bude mít více druhů. Vyzkoušejte tento rychlý a chutný recept, který rozhodně nezklame. Pro obměnu…
Nádherné linecké cukroví, plněné lahodným máslovým krémem se bude krásně vyjímat na vašem vánočním stole. Zdobení sice zabere trochu víc času, ale výsledné cukroví…
Připravit přírodní řízek není složité, ba naopak to zvládne i začátečník. Zvenku opečené dozlatova, uvnitř šťavnaté, přesně takové maso chcete. Pokud jako přílohu…
Milujete kokosky, ale bojíte se jejich přípravy nebo se vám s nimi nechce trávit tolik času? Pak vyzkoušejte tento recept na kokosky na plechu. Kokosový plát z bílků,…
Milujete kokosky, ale bojíte se jejich přípravy nebo se vám s nimi nechce trávit tolik času? Pak vyzkoušejte tento recept na kokosky na plechu. Kokosový plát z bílků,…
Toužíte po denně čerstvých rohlících, ale máte obavu z jejich přípravy? Tak to jste narazili na správný recept. Tyto bleskové rohlíky z pár surovin zvládne i začátečník.…
Candát je naše nejkvalitnější sladkovodní ryba a nejlepší způsob jeho úpravy je ten, který zachová jeho specifickou chuť. Náš oblíbený recept na candáta pečeného na…
Linecké je oblíbeným cukrovím na jakékoliv svátky. Křehké máslové těsto s vůní citronové kůry se doslova rozplývá na jazyku. Po upečení slepujeme oblíbenou marmeládou a…
Prostá a dokonalá kombinace ingrediencí, taková je klasika v podobě srbské kotlety. Tradiční receptura si žádá sterilovanou kapii, ale v našem receptu jsme ji kvůli…
Bez medvědích tlapek nebo pracen by nebyly ty pravé Vánoce, vždyť je pekly již naše prababičky. Cukroví provoněné hřebíčkem a skořicí posypané cukrem doplní útulnou…
Jednoduchý recept pro všechny masožravce na rychlou večeři či oběd. Pečeme bez tuku, takže se vyhneme případnému nepříjemnému připálení. Podáváme nejlépe s bramborovou…
Na Velikonoce připravujeme pro svou rodinu i koledníky kromě tradičního beránka a jidášů také výborné perníčky. Podle tohoto receptu je plníme povidly - perníčky díky…
Výborné perníčky budou vaší odměnou za práci s přípravou tradičního cukroví popsaného dopodrobna v postupu receptu. Polevy umíchejte přesně podle receptury, budou…
Pokud vám došla vejce nebo je ze zdravotních důvodů nemůžete, pak je tento recept právě pro vás. Palačinky se totiž dají připravit i bez vajec, ze surovin, které máte…
Tradiční linecké cukroví v kakaovém kabátku je lahodnou variací, která přidá vašemu vánočnímu stolu špetku originality. Jemně křehké kousky, spojené sladkou marmeládou,…
Domácí listové těsto uvítá každý, kdo často peče, protože bude vonět, bude čerstvé a bez konzervantů. Jak udělat doma listové těsto snadno a rychle vám poradí tento…
Krásná Sissi byla první anorektičkou. Císařovna i týdny konzumovala jen lehký vývar nebo mléko
Co upéct na Dušičky? Vynikající kynuté „dušičky“ a kosti sypané mákem báječně chutnají s medem nebo marmeládou
Naučte se frgále podle profesionálky! Valašská pizza nasladko je světový fenomén