Dýňová omáčka s lososem
Recept ještě nebyl hodnocenToto velmi jednoduché jídlo potěší jemnou a dobrou chutí, navíc ho připravíme během chvilky. Bramborové noky přelité nasládlou dýňovou omáčkou podáváme s kousky…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Toto velmi jednoduché jídlo potěší jemnou a dobrou chutí, navíc ho připravíme během chvilky. Bramborové noky přelité nasládlou dýňovou omáčkou podáváme s kousky…
Tento lehký a svěží salát s grilovaným krůtím masem zaujme sladkou chutí jablka a exotickým mangem. Jednoduchou zálivku z olivového oleje doplníme sladkokyselým…
Fazolová polévka s cuketou a řapíkatým celerem je lahodný a výživný pokrm, který kombinuje jemnou chuť fazolí, svěžest cukety a křupavost řapíkatého celeru. Tento recept…
Jelení maso je známé nezaměnitelnou lahodnou chutí. Podáváme ho v zajímavé kombinaci se slaným závinem s bramborovo-houbovou náplní a dušenou hruškou plněnou zavařenými…
Zkuste využít dýni jako základ pro pálivou omáčku. Dýně dodá hmotu, osvědčené druhy pálivých papriček věnují ostrost. Každopádně si milovníci ostrého přijdou na své.
Výborná podzimní příloha k masu nebo samostatný lehký pokrm skvěle oživí váš jídelníček. Příprava pečené dýně s bramborami je snadná a chuť lahodná. Tymián se skvěle…
Tyto slané šátečky plněné šťavnatou náplní oceníte jako svačinu nebo pohoštění pro návštěvy. Uvnitř šátečků najdete chutě podzimu - lesní houby a dýni hokaido.…
Přírodní vepřové maso na pórku s dýní a mrkví je vhodné pro bezlepkovou dietu nebo na odlehčení jídelníčku. Tamari omáčka dává vepřovému masu skvělou chuť a limeta…
Potřebujete trochu odlehčit? Vyhnout se masu, dát přednost zelenině, ale bílkovinnou složku nechcete ošidit? Tak se pusťte s chutí do tohoto receptu. Má všechny…
Hebká a krémová dýňová polévka je jedním z oblíbených podzimních jídel. Aby chuť dýně opravdu vynikla, pečeme ji nejprve spolu s česnekem v troubě. Hotovou polévku…
Zjistěte, co mají všichni na žlutavých kráskách podzimu! Přichystejte z nich skvělý salát, ochucený a vonící římským kmínem, doplněný křenovým smetanovým dipem. Budete…
Podzimní salát z růžičkové kapusty s jablky a hruškou se bude skvěle hodit ke grilovanému drůbežímu masu, rybě nebo hermelínu. Salát vás nadchne svou barevností i…
Lahodné kroupové rizoto s pečeným králičím masem a červenou řepou tvoří spolu s česnekem a tymiánem dokonalou kombinaci chutí. Krásné podzimní jídlo zdobené koprovou…
I čistě vegetariánský recept může být velmi chutný, doslova vymazlený do poslední špetky vsypaného koření. Křupavé blanšírované fazolky, syté kroupy, nasládlá pečená…
Díky pečení získá zelenina silnější a výraznější chuť i kouřovou vůni. Česnek navíc ztratí štiplavost a chutná nasládle. Pečenou zeleninu podáváme s vařeným bulgurem,…
Díky pečení získá zelenina silnější a výraznější chuť i kouřovou vůni. Česnek navíc ztratí štiplavost a chutná nasládle. Pečenou zeleninu podáváme s vařeným bulgurem,…
Frittata je italská verze omelety, která se na závěr zapéká v troubě a je velmi sytá, hodí se tedy jako vydatná snídaně. Ochutíme ji pečenou dýní a podáváme s…
Tento pokrm je originální kombinací sladkých a slaných chutí, která překvapí a potěší. Šťavnatá jablka, pečená do měkka, krásně ladí s jemně kyselým hlávkovým zelím,…
Ochutnejte toto lahodné italské jídlo s vůní šalvěje. Jeho příprava není vůbec složitá. Sušené hříbky stačí podusit s česnekem, šalvějí a bílým vínem a smíchat s…
Kuřecí prsa pečená v zelném listu s Romadurem a pečenými bramborovými vrtulemi mají výraznou a aromatickou chuť. Netradiční zelný salát z kysaného zelí s rajčaty a…
Zapečená granola je oblíbená a zdravá snídaně, která dodá energii, dobře zasytí a navíc pěkně křupe. Nemusíme ji vždy připravovat na sladko, výborně chutná i slaná verze…
Těstovinové mušle jsou ideální k plnění nejrůznějšími náplněmi. Tentokrát použijeme lahodnou náplň z brokolice, slaniny a ricotty a na závěr je zapečeme v troubě. Jídlo…
Pečená řepa je opravdová lahůdka. Pečení jí dodá kouřovou vůni a zesílí její chuť. Tu ještě doplníme balzamikovým octem a čerstvými bylinkami. K řepě podáváme jemná…
Drobné slané koláčky s výbornou zeleninovou náplní zaujmou na oslavách, nebo je můžeme podávat jako pohoštění pro návštěvu. Díky pečenému česneku a řepě chutná náplň…
Jak nahradit dětem lepek v běžných potravinách? Místo strouhanky lze použít kukuřičné lupínky, omáčky zahustí zelenina
Dušená kuřecí srdíčka jsou nejlepší na smetaně a pikantnost dodá hořčice. Chutnají luxusně, a přitom vyjdou na pár korun
Tip na výlet do historického města Žatec