Kečup z papiňáku
Recept ještě nebyl hodnocenRychlý a chutný domácí kečup připravený v papiňáku vás překvapí svou jednoduchostí a intenzivní chutí. Tento kečup, plný čerstvých rajčat a voňavého koření, je skvělou…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Rychlý a chutný domácí kečup připravený v papiňáku vás překvapí svou jednoduchostí a intenzivní chutí. Tento kečup, plný čerstvých rajčat a voňavého koření, je skvělou…
Pokud vám při přípravě jídla z mangoldu zbyly mangoldové řapíky, můžete si z nich připravit křupavou pochoutku, která chutná skvěle třeba s domácí tatarskou omáčkou a…
I v horkých letních dnech rádi mlsáme a hledáme něco osvěžujícího. Tím mohou být tyto piškotové řezy, potřené odlehčeným jogurtovým krémem, ochuceným limetkovou šťávou.…
Čerstvé papriky chutnají skvěle, ale pečením získají ještě výraznější chuť a navíc pěkně voní. Připravíme z nich výborný salát, ve kterém je doplníme čerstvým zelím,…
Rakytníkový olej si sice můžeme koupit, ale snadno ho připravíme i doma. Na jeho výrobu dokonce využijeme pouze zbytky plodů rakytníku, které nám zůstaly po výrobě…
Sladká snídaně je pěkný start do nového dne a dodá nám potřebnou energii. Připravit můžeme třeba nadýchané lívance z kynutého těsta, které osmažíme dozlatova. Chutnají…
Jednoduchý slaný koláč s výbornou náplní z patisonu a hlívy ústřičné můžeme jíst teplý i studený. Náplň je díky paprikové pastě lehce pikantní. Po upečení koláč posypeme…
Jednoduchý slaný koláč s výbornou náplní z patisonu a hlívy ústřičné můžeme jíst teplý i studený. Náplň je díky paprikové pastě lehce pikantní. Po upečení koláč posypeme…
Kapr je klasická česká ryba, která má velmi kvalitní maso. Ochutíme ho jen jednoduše kmínem, abychom nepřebili jeho chuť. Ke kaprovi podáváme teplý salát z restované…
Kapr je klasická česká ryba, která má velmi kvalitní maso. Ochutíme ho jen jednoduše kmínem, abychom nepřebili jeho chuť. Ke kaprovi podáváme teplý salát z restované…
Bramborová kolečka jsou sytý a lahodný pokrm, který propojuje křupavé pečené brambory s výraznou chutí tradiční slovenské bryndzy. Bramborová kolečka se smaží do zlatova…
Libeček se řadí zejména mezi polévkové koření, jelikož svojí vůní a chutí připomíná to známé, průmyslově vyráběné. Jeho užití je však široké, od již zmíněných polévek až…
Exotická chuť kokosu a šťavnaté broskve jdou skvěle dohromady. Obojí si vychutnáme v tomto lahodném a jednoduchém moučníku. Těsto po upečení potřeme smetanou, která do…
Jednou z nejchutnějších mořských ryb je treska, jejíž maso má nízký podíl tuku. Treska, podávaná s mrkví a cuketou, má díky čerstvé mátě příjemně svěží chuť. Perfektně…
Pokud máte chuť na lehký oběd, ogrilujte plátky kuřecího prsa a podávejte je se svěžím a jednoduchým salátem z cukety a ředkviček. Jídlo ještě doplní dresink z kysané…
Uvařte si s námi výbornou zeleninovou polévku. Jemný krém doplněný kopečkem zakysané smetany a opečenými krutony se vám zcela jistě bude zamlouvat. Příprava není složitá…
Sladké lívanečky, s decentním rumovým aroma, můžeme trochu netradičně podávat se smaženými cuketovými květy, naplněnými sladkým tvarohem s rozinkami. Tato kombinace je…
Sladké lívanečky, s decentním rumovým aroma, můžeme trochu netradičně podávat se smaženými cuketovými květy, naplněnými sladkým tvarohem s rozinkami. Tato kombinace je…
Urodila se vám rajčata, máte hotový kečup, lečo, naložili jste je v oleji a nevíte jak zpracovat další? Pečená rajčatová směs s cibulí a česnekem, případně s bylinkami a…
Pokud si už nevíte rady, jak zužitkovat přebytek cuket, vyzkoušejte recept na nakládané cuketové karbanátky. Jsou velmi snadné na přípravu a chutnají podobně jako…
V létě oceníme pokrmy bez hutných příloh, nejčastěji tedy volíme svěží zeleninové saláty. Vepřová pečeně, vonící po tymiánu, podávaná s lehkým cuketovým majonézovým…
Pokud máte rádi pikantní pokrmy, vyzkoušejte tuto arménskou zeleninovou pochoutku, kterou využijete při dušení či pečení masa, při grilování a na ochucení různých…
Pro mnohé milovníky zeleniny nejoblíbenější úpravou cukety je osmažení. Místo trojobalu můžete obalit jednotlivé plátky v kyprém těstíčku. V tomto pivním, z našeho…
Ochutnejte lilky v nevšední kombinaci s jablkem a kuřecími játry. Lilkové mističky plněné směsí restovaných jater, kousků lilku a jablka, spojené zakysanou smetanou,…
Vraždy jídlem: Císař Claudius neměl štěstí na ženy. Poslední manželství ho doslova otrávilo
Mrkvová hrnková bábovka: Neuvěřitelně vláčný moučník božsky chutná a švih mu dodá citronová poleva
Omáčka z hub dušených na pivu je jednoduchá a skvěle chutná: Má říz po česneku a budete si ji chtít přidat