Sterilovaná zeleninová směs pod maso, do masových směsí
Recept ještě nebyl hodnocenLetní úroda ve skleničce. Zavařená zeleninová směs vám ve spíži vydrží celou zimu a můžete ji dle potřeby brát a používat pod maso i do masových směsí, například na…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Letní úroda ve skleničce. Zavařená zeleninová směs vám ve spíži vydrží celou zimu a můžete ji dle potřeby brát a používat pod maso i do masových směsí, například na…
Léto přináší bohatou úrodu dobré zeleniny, ze které můžeme připravit mnoho skvělých jídel. Tento pestrý salát z pečené zeleniny se zlatavými krutonky si jistě získá i…
Čerstvá směs zeleniny, jako jsou rajčata, okurky, papriky a zelné listy, je dokonale doplněna pikantní octovou zálivkou, která zvýrazní jejich přirozenou chuť a přidá…
Pokud se vám v kuchyni sešly uvařené kroupy a houby, není nic jednoduššího než připravit kubu. Tento recept je obohacený o velkou dávku zeleniny, která pokrm velmi…
Rychlý a chutný domácí kečup připravený v papiňáku vás překvapí svou jednoduchostí a intenzivní chutí. Tento kečup, plný čerstvých rajčat a voňavého koření, je skvělou…
Když vás rodina zásobuje rajčaty a paprikami a vy už nevíte co s nimi, zkuste je zamrazit. Pokud to uděláte správně, zelenina si zachová svou chuť, barvu i vitamíny.…
Pečené papriky chutnají úžasně a mají široké využití. V tomto pestrém salátu vyniknou pečené papriky několika barev, čerstvá rajčata a kozí sýr. Salát podáváme s bílou…
Tento recept nabízí kombinaci křehkých a šťavnatých karbanátků v omáčce s pikantním nádechem, která dodá jídlu nezaměnitelný šmrnc. Ideální pro všechny, kteří mají rádi…
Snadný vegetariánský oběd z divoké rýže hotový do 30 minut. Stačí přidat cibulky, červenou papriku, brokolici a kukuřici a váš talíř vás ohromí svými barvami. Čerstvý…
Pečená lilková směs spojuje bohaté chutě středomořské zeleniny do jednoho lahodného celku. Tento pokrm je navíc skvělý i do zásoby – stačí ho zavařit nebo zamrazit a…
Lilek s vepřovým masem na asijský způsob je pokrm plný exotických chutí a vůní, který vás přenese přímo do srdce Asie. Kombinace sladkokyselých a pikantních tónů vytváří…
Pečená zelenina s bylinkami je jednoduchý, ale vynikající pokrm, který osloví svou svěžestí a chutí. Různé druhy zeleniny pečené do zlatova, doplněné o voňavé bylinky,…
Vegetariánské rizoto se zeleninou má díky ghí máslovou chuť i vůni a díky přidaným taveným sýrům je krásně krémové. Bylinky dodávají pokrmu úžasné aroma. Tento snadný…
Lilková pomazánka s pečenou paprikou a bazalkou je svěží a aromatický dip, který oživí každé pohoštění. Skvělá jako předkrm na křupavém pečivu, nebo jako zdravá svačina…
Zeleninovo-masové špízy jsou skvělou volbou pro letní grilování či lehký oběd. Kombinují čerstvou zeleninu a šťavnaté kousky masa. Tato kombinace masa a zeleniny potěší…
Pečená zelenina s černuchou je lahodný a zdravý pokrm, který spojuje pestré barvy a chutě pečené sezónní zeleniny s jemně pikantním aroma černuchy. Černucha, známá také…
Husté a zahřívací polévky oceníme zejména v sychravém počasí. Jednou z takových polévek je i tato, kořeněná květáková. Zeleninu povaříme ve vývaru, doplníme česnekovou…
Pokud vám štěstí přálo a z lesa jste si přinesli plné košíky hub, může se vám hodit tento recept na skvělou houbovou paštiku. Při přípravě využijete i přebytky paprik.…
Špízy jsou buď součástí letního grilování nebo je můžeme doma, v teple, třeba opéct na pánvi. Poskládat je tentokrát můžeme z kuřecího masa, barevných paprik, cibule a…
Čas od času není od věci připravit si oběd bez masa. Zapečené žampióny, plněné zeleninovou směsí a sýrem, jsou plné chuti a můžete je podávat jako samostatný pokrm nebo…
Zeleninový salát doplněný restovanými žampiony je skvělá volba pro přípravu lehkého oběda nebo chutné večeře. Žampiony jsou univerzální houby s jednoduchou a rychlou…
Guláš z hlívy ústřičné je skvělou alternativou k tradičnímu masovému guláši, plný chutí a vůní koření, které podtrhuje jemnou chuť této zdravé houby. Tento výživný pokrm…
Zeleninové saláty jsou skvělou přílohou a zdrojem zdraví a vitamínů. Zejména pak v chladnějších dnech. V zimě si pak pravidelně můžete připravovat tento křupavý salát ze…
Nábytek, na který se Vám budou sbíhat sliny!
Jablečný nepečený dort: Výraznou chuť mu dá marmeláda, voní vanilkou a rumem a na tento dezert skvěle zužitkujete i starší jablka
Bramborové knedlíky natáhnou báječnou chuť od švestek i máku. Rozpuštěné máslo pak dovede pokrm do gastronomického nebe