Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Parmazán - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Krémová zelná polévka

Krémová zelná polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Zelí nakrájíme na nudličky, brambory na kostičky. V hrnci, ve kterém budeme polévku vařit, rozpálíme olej, zesklovatíme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme kostičky…

Těstoviny à la Alfredo

Těstoviny à la Alfredo

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Vo velkom kastrole na strednom ohni rozohrejeme maslo a 150ml smotany. Znizime teplotu a slabo varime asi 1 1/2 minuty, kym zmes trochu nezhustne.Medzitym dame do…

Spaghetti carbonara s pancettou Videorecept

Spaghetti carbonara s pancettou

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Tento recept na tradiční italské těstoviny je zárukou toho, že všem u stolu bude chutnat. Špagety jsou krémové díky spojení žloutků a parmezánu, které doplňuje dokřupava…

toprecepty.cz

25 min

Dýňové lasagne

Dýňové lasagne

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Ochutnejte tyto lahodné bezmasé lasagne, ve kterých se doplňují vrstvy tvarohu, ochuceného muškátovým oříškem, a dýně, ochucené šalvějovým máslem. Čerstvé lístky šalvěje…

poslirecept

85 min

Omáčka se salámem

Omáčka se salámem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Nakrájenou anglickou slaninu osmahneme na oleji a přidáme na nudličky nakrájený salám. Podlijeme rajčatovým protlakem a trochou vody, přidáme rozetřený česnek, sůl, pepř…

Žampionová bruschetta s ricottou a tymiánem

Žampionová bruschetta s ricottou a tymiánem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Žampiony očistíme a nakrájíme na kostičky. V pánvi rozehřejeme přepuštěné máslo, přidáme nakrájené žampiony, rozmačkaný česnek, tymián, sůl a vše orestujeme. Bagetu…

Susa

40 min

Carpaccio z hovězí svíce

Carpaccio z hovězí svíce

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Plátek svíčkové osolíme, opepříme a pokapeme olivovým olejem. Dáme ho mezi dvě fólie a hladkou stranou paličky ho velmi tence naklepeme. Fólii svrchu odstraníme a z…

Carpaccio z čerstvého lososa

Carpaccio z čerstvého lososa

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Filet stáhneme z kůže a odstraníme tučné části a případné kosti. Snažíme se nakrájet co nejtenčí plátky. Lépe to jde z hodně ztuhlého kousku. Rozložíme na talíř.…

Krémové noky Videorecept

Krémové noky

Recept ještě nebyl hodnocen 3,5

Na másle osmažíme prosciutto s nasekanou čerstvou šalvějí a když se zatáhne, přidáme plechovku pokrájených rajčat. Vše necháme probublat, přidáme pár lžic mascarpone a…

Bazalkové pesto stálezelené Videorecept

Bazalkové pesto stálezelené

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Fígl je v tom, že listy bazalky zblanšírujeme, což znamená, že je vložíme na půl minutky do vroucí vody, ihned je vyndáme a vložíme do misky se studenou vodou a ledem.…

Melanzane alla parmigiana

Melanzane alla parmigiana

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Parmigiana, je klasický italský pokrm, který spojuje jemně smažené plátky lilku s bohatou rajčatovou omáčkou, voňavou bazalkou a rozpuštěným sýrem. Parmigiana se často…

zizala

80 min

1 4 5 6 7 8 37