Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pepř mletý - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Pomazánka z ředkviček a kozího sýra

Pomazánka z ředkviček a kozího sýra

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Ředkvičky se výborně doplňují s taveným kozím sýrem. Pikantní pomazánku si nejlépe vychutnáte na plácích čerstvého křupavého pečiva. Dejte na stůl ještě sklenici…

Dooga

10 min

Uzbecký jehněčí šašlik

Uzbecký jehněčí šašlik

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Objevte autentickou chuť Střední Asie s tímto uzbeckým jehněčím šašlikem. Šťavnaté kousky jehněčího masa, marinované ve speciální směsi koření a grilované k dokonalosti,…

honzam

35 min

Kopřivový slaný závin

Kopřivový slaný závin

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Slaný závin z listového těsta, který je plněný směsí z balkánského sýra, sušených rajčat a kopřivových listů je tip na rychlé pohoštění. Kopřiva není jen nepříjemný…

sarkap

40 min

Těstovinovo-paprikový salát

Těstovinovo-paprikový salát

Recept ještě nebyl hodnocen 3,6

Těstovinové saláty jsou ideální k přípravě rychlého oběda, večeře, nebo také jako jídlo s sebou. Oblíbené těstoviny smíchejte se zeleninou a doplňte lahodným dresinkem z…

tejaja

35 min

Houbový nákyp s medvědím česnekem

Houbový nákyp s medvědím česnekem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Nákypy můžeme upéct jak ve sladké, tak i slané verzi. V tomto receptu připravíme druhou zmíněnou variantu. Zapracujeme do něj starší pečivo, houby, slaninu, sýr, lístky…

yanull

30 min

Okurkovo-šruchový salát

Okurkovo-šruchový salát

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Šrucha zelná, nebo také portulák, je šťavnatá rostlina, jemné až nakyslé chuti. Má své využití i v kuchyni, můžeme ji přidat do salátu, nebo jako koření do polévky.…

magdalenka

15 min

Panenka bílý chřest

Panenka bílý chřest

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Vepřová panenka, zabalená v listovém těstě, s houbovým pyré a slaninou, je opravdovou pochoutkou. Perfektně ji doplní bílý chřest, který má příjemně nasládlou chuť.…

Botwinka s rebarborou

Botwinka s rebarborou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Pod názvem botwinka se skrývá mladá červená řepa, ze které naši polští sousedé připravují skvělou stejnojmennou polévku, která je doslova plná zeleniny. Nechybí ani…

gmptop

180 min

Bramborový salát se šruchou II

Bramborový salát se šruchou II

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

V naší kuchyni a především lidovém léčitelství byla šrucha velice oblíbená. Nyní je nejvíce používaná do salátů, jak zeleninových, tak i bramborových. Šrucha salát…

MamlajdaD

50 min

Kukuřičná omeleta

Kukuřičná omeleta

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Na snídani, na oběd nebo taky na večeři. Takhle variabilní je tato omeleta z vajíček a kukuřičné mouky. Do rozšlehaných vajíček přidáme také šunku a pažitku. Placka tak…

MiskaM

20 min

Chřestový quiche

Chřestový quiche

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Quiche je slaný koláč pocházející z Francie. Základem je křehké máslové těsto, na kterém je nalita náplň. V tomto receptu naplníme koláč chřestovou směsí s ricottou,…

Angel 666

85 min

Placičky s kopřivami

Placičky s kopřivami

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Jednou z nejčastějších jarních surovin jsou jistě kopřivy. Mladé, silné a lehce štiplavé lístky podusíme do krémové konzistence. Podáváme je pak s bramborovými…

barbar

120 min

Brynzová polévka se špenátem

Brynzová polévka se špenátem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Tuto jednoduchou krémovou polévku ze špenátu či mangoldu a brambor podáváme posypanou vejci vařenými natvrdo a rozdrobenou brynzou. Díky jemné chuti a pěkné zelené barvě…

Simply Food

45 min

Ředkvičková polévka s celerem

Ředkvičková polévka s celerem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Z ředkviček a celeru uvaříme zajímavou krémovou polévku, ve které nepřijdou nazmar ani listy ředkviček. Polévku podáváme ozdobenou lžící zakysané smetany a nakrájenými…

Angel 666

30 min

1 356 357 358 359 360 378