Zeleninová hustá jarní polévka s rýží a kurkumou
Recept ještě nebyl hodnocenJarní polévka, z kořenové zeleniny a kedlubnu, má intenzivní chuť a opravdu dokáže postavit na nohy. Lžíce kurkumy dodá polévce ten správný šmrnc. Nezbývá jen, než se s…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Jarní polévka, z kořenové zeleniny a kedlubnu, má intenzivní chuť a opravdu dokáže postavit na nohy. Lžíce kurkumy dodá polévce ten správný šmrnc. Nezbývá jen, než se s…
Vepřový bok, lidově zvaný bůček je kus masa, kde se přirozeně střídá libová část s tučnou. Díky tomu, se při tepelné úpravě vytváří křupavá kůrka, zároveň maso není…
Z břišní části platýse odstraníme opatrně kůži, je hodně pevná, takže se nejí.Maso osolíme a dáme do pekáčku. Neboť k rybě zprvu nepřidáváme žádný tuk, mohla by se kůže…
Z břišní části platýse odstraníme opatrně kůži, je hodně pevná, takže se nejí.Maso osolíme a dáme do pekáčku. Neboť k rybě zprvu nepřidáváme žádný tuk, mohla by se kůže…
Zapečený lilek s tvarůžky a rajčaty je lahodné jídlo, které spojuje jemnou chuť lilku s pikantními tvarůžky a sladkými rajčaty. Pečení v troubě vytváří harmonickou směs…
Podzimní dýňová polévka s bramborami a těstovinami vás v chladnějších dnech příjemně zahřeje a zasytí. Příprava je velmi jednoduchá a polévka velmi chutná i dětem.…
Jídelníček Marie Terezie: Milovala šneky z kynutého těsta, ujížděla na sladkém a prosadila pěstování brambor
Královské chutě: Princezna Diana milovala obyčejné špenátem plněné brambory. Tohle je její oblíbený recept
Holka u plotny radí: Jak na božské knedlíky bosáky? Dokonalou chuť zajistí malý fígl