Uzený jazyk v rosolu
Recept ještě nebyl hodnocenDobře uvařený jazyk, s lehce uzenou chutí, je opravdovou delikatesou. Nevíte co s ním? Nakrájejte jej, zalijte rosolem a nechte zatuhnout. Zachutná i těm, co se jazyku…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 447 kJ / 346 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 86,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 86,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,20 g |
– nasycené | 0,04 g |
– nenasycené | 0,14 g |
–– mononenasycené | 0,06 g |
–– polynenasycené | 0,08 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 100 mg |
Sodík | 80 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Dobře uvařený jazyk, s lehce uzenou chutí, je opravdovou delikatesou. Nevíte co s ním? Nakrájejte jej, zalijte rosolem a nechte zatuhnout. Zachutná i těm, co se jazyku…
Pomeranče a citron dobře umyjeme, rozpůlíme a vydlabeme dužinu. Vymačkáme šťávu.Vezmeme jednu prázdnou polovinu a změříme její objem v odměrce, tak zjistíme kolik…
Z těsta vypracujeme na válu dva pláty, přeneste je na velký plech s pečícím papírem, potřeme rozšlehaným vejcem. Pečeme v troubě na 180°C asi 15 min. Želatinu namočíme…
1. Troubu předehřejeme na 180st. a nejdříve ušleháme sníh z bílků + špetka soli.(Sníh se šlehá nejdříve z toho důvodu, že metličky jsou suché a čisté, pokud by byly od…
Všechny ingredience na drobenku zpracujeme dohromady. Vznikne nám těsto podobné těstu jak na linecké cukroví. Těsto vyválíme na placku, položíme na plech vyložený…
Jak zpracovat špagetovou dýni? Využijte ji místo klasických špaget, zapečte ji nebo si z ní přichystejte vláčný moučník
Na co si dát pozor při rekonstrukci kuchyně?
Rajčatový koláč zavoní kombinací skvělých sýrů a bazalky. Jednoduchou přípravu přitom zvládne i kuchařský amatér