Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rozinky - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Italská caponata

Italská caponata

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Italská Caponata je tradiční sicilský předkrm, příloha k hlavnímu jídlu, nebo samostatný lehký pokrm, plný výrazných středomořských chutí a vůní. Tato zeleninová směs z…

zizala

60 min

Snídaňová buchta "Bez výčitek"

Snídaňová buchta "Bez výčitek"

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Rádi startujete den se sladkou snídaní? Ale nechcete přitom příliš hřešit? Zkuste připravit buchtu plnou zdravých a přitom přirozeně sladkých přísad. Pochutnáte si a…

Angel 666

60 min

Snídaňová buchta "Bez výčitek"

Snídaňová buchta "Bez výčitek"

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Rádi startujete den se sladkou snídaní? Ale nechcete přitom příliš hřešit? Zkuste připravit buchtu plnou zdravých a přitom přirozeně sladkých přísad. Pochutnáte si a…

Angel 666

60 min

Maminčin jablečný štrúdl

Maminčin jablečný štrúdl

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Když se peče štrúdl, jeho vůně nás láká už z dálky. Nejen podzimní dny jsou touto vůní protkané. Sladké těsto, jablka, rum, skořice a jemná vanilka. To vše je ukryto v…

Jenda1

55 min

Pečená jablka

Pečená jablka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Pečená jablka jsou jednoduchou, lahodnou pochoutkou, která zahřeje v chladných dnech. Voňavá skořice, rozpuštěné máslo a sladký nádech medu, promění obyčejné jablko v…

mickajm

30 min

Pohanková kaše s ovocem

Pohanková kaše s ovocem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Pohanka je řazena mezi superpotraviny, je přirozeně bezlepková a dodá nám potřebné živiny a vitamíny. Kaše na snídani z pohankových vloček je dokonale výživná, doplníme…

poslirecept

20 min

Královské jablkové řezy

Královské jablkové řezy

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Máte velkou úrodu jablek a už jste vyzkoušeli všechny typy štrúdlů? Zkuste řezy s náplní z nastrouhaných jablek a vanilkového pudinku. Díky této náplni je těsto krásně…

janaka

60 min

Špaldová tvarohová štola

Špaldová tvarohová štola

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Špaldová tvarohová štola je moderní pojetí klasického vánočního pečiva, které spojuje jemnost tvarohu s výživnými vlastnostmi špaldové mouky. S každým kouskem si…

Ivana K.

65 min

Zdravější křehoučká vánočka

Zdravější křehoučká vánočka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Krásně křehkou a vláčnou vánočku si můžete vychutnat i ve zdravější a lehce odlehčené variantě z celozrnné mouky. Na řezu sice není klasicky bílá, ale chuť je bez…

Lucie95

70 min

Křehký delikates

Křehký delikates

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Těsto nejprve spojíme nožem nebo kovovou stěrkou, pak rychle a krátce rukama (nesmí se "spařit"). Na 1 hodinu do chladna. Těsto jen přeložíme k sobě na náplň (může…

clupmi

120 min

Velikonoční celozrnné jidáše

Velikonoční celozrnné jidáše

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Toto sladké pečivo z kynutého těsta podáváme na Zelený čtvrtek. Dle tradic přináší pevné zdraví, pokud se sní za svítání. Jidáše ozdobíme ořechy nebo rozinkami a upečeme…

Kriss

40 min

Čokoládová bábovka s pivem

Čokoládová bábovka s pivem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Do kastrůlku dáme pivo,vodu, kávu, máslo a oprané a nadrobno nasekané rozinky. Zahříváme dokud se máslo nerozpustí - nevaříme.Přidáme nalámanou čokoládu a necháme…

Dooga

90 min

Štrúdl z piva

Štrúdl z piva

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Z mouky, tuku a piva zaděláme těsto a necháme ho přes noc uležet. Druhý den rozdělíme těsto na 3 díly, rozválíme, posypeme strouhankou a nastrouhanými jablky. Přidáme…

Sernik

Sernik

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Vechny ingredience zamícháme, rozetřeme na plech vyložený peč.papírem a pečeme 30-40 minut na 175°C do zlatova. Možno i z poloviční dávky na velkém plechu na tenoučko,…

AgataSikora

45 min

1 29 30 31 32 33 72