Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sádlo - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Polenta zapečená s houbami

Polenta zapečená s houbami

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Nejlépe den předem (popř. alespoň 2 hodiny) si namočíme sušené houby. Oloupeme a nakrájíme si cibuli na malé kousky, opečeme ji na pánvi na trošce sádla. Jakmile se…

IvanaLK

60 min

Bakoňská houbová polévka

Bakoňská houbová polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Na sádle zpěníme cibulku, přisypeme mletou papriku, houby, sůl, pepř.Orestujeme a dusíme cca 10 minut.Přidáme zeleninu, zalijeme vývarem a vaříme do měkka. Ke konci…

Pajaska

40 min

Uzená roláda se špenátem

Uzená roláda se špenátem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Nejdřív připravte ochucený špenát, měl by být dostatečně hustý, aby nepouštěl vodu - pokud je nutné, můžete zahustit strouhankou. Lepší je samozřejmě špenát listový -…

Tymiánové kuře s bramborami

Tymiánové kuře s bramborami

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Remosku silně vymažem sádlem. Brambory oloupeme a nakrájíme na kostičky, dáme do misky a přidáme na kostičky nakrájenou papriku a pórek na proužky. Osolíme, promícháme a…

Jaromira18

120 min

Masové krokety

Masové krokety

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Jazyk, plecko, cibuli, česnek a rohlíky semeleme na jemném strojku. Dáme do robotu hák na hnětení, přidáme ostatní suroviny a vypracujeme masovou směs. Uděláme zkoušku.…

jan.alois

45 min

Jednoduché a šťavnaté kuře

Jednoduché a šťavnaté kuře

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Omyté a osušené kuře dobře osolíme zvenku i zevnitř. Na nízký plech dáme mřížku a kuře položíme prsy dolů.Dáme do vyhřáté trouby na 200 °C a pečeme cca půl hodiny. Poté…

mika59

75 min

Hrapolka

Hrapolka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Dobrá hrachovka s vůní česneku nás vždy nejen zasytí, ale i hrásně zahřeje. Při namáčení hrachu se vyplaví velká část nadýmavých oligosacharidů do vody. Pokud tedy…

Chlebajez

65 min

Pohanka z varného mixéru a remosky

Pohanka z varného mixéru a remosky

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Pohanka je hodnotná kuchyňská surovina. Někoho ale může odrazovat svou specifickou chutí. Pokud však při přípravě použijeme bylinky a rajčata, ochotně převezme jejich…

zuzi777a

55 min

1 113 114 115 116 117 161