Řezy s nugátovou náplní
Recept ještě nebyl hodnocenNejdříve ušleháme bílky, do kterých za stálého šlehání přidáme cukr a pak žloutky a mouku. Piškot upečeme ve vyšším plechu a ještě horký! potřeme Nutellou. krém: …
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Nejdříve ušleháme bílky, do kterých za stálého šlehání přidáme cukr a pak žloutky a mouku. Piškot upečeme ve vyšším plechu a ještě horký! potřeme Nutellou. krém: …
Smícháme tvarohy s neušlehanou šlehačkou. Krásně se to po chvíli vyšlehá na jemný krém. Přidáme džem, skořici, cukr podle chuti a ztužovač. Do dortové formy, která má…
Sušenky rozdrťte válečkem v sáčku, přidejte případně kakao, nasypte do hrníčku, (bez zlatého proužku :-)) a promíchejte s rozpuštěným máslem. Pak na dno upěchujte.V…
Do polévkového talíře uděláme silnou rozpustnou kávu. Ve větší mísce utřeme vanilkový cukr s Lučinou. V jiné misce vyšleháme šlehačku a přidáme k Lučině. Sušenky…
Sušenky rozdrtíme na malé kousíčky a s rozpuštěným máslem vytvoříme hmotu. Dortovou formu vymažeme máslem a na dno dáme pečící papír. Hmotu upěchujeme na dno a dáme…
na korpus: 1. Předehřejeme troubu na 160°C. 2. Rozmixujeme bebe sušenky a cukr dohladka v mixeru nebo kuchyňském robotu. 3. Přidáme rozpuštěné máslo a párkrát…
Z múky, masla, orechov, cukru a soli vymiesime cesto. Rozdelíme na 2 časti, väčšiu a menšiu časť. Z väčšej časti vyvaľkáme plát do okrúhlej formy tak, aby sme urobili i…
Do menšího pekáčku či formy položíme bebe sušenky tak, aby pokryly dno, ideální velikost formy 3x4 sušenky, potom je pokapeme trochou rumu, ale nemusíme. V míse smícháme…
Sušenky pomeleme a smícháme s rozpuštěným máslem a rumem. Dáme do dortové formy vyložené pečicím papírem a pečeme při 180°C cca 10 minut.Višně uvaříme s 200 ml vody a…
V míse podrtíme sušenky tak, abychom dostali konzistenci strouhanky. Smícháme s rozpuštěným máslem a natlačíme na dno formy.Sýr našleháme dohladka, přidáme cukr, dýňové…
1. Předehřejeme trouchu na 180°C. 2. Smícháme rozemleté perníčky a sušenky s rozpuštěným máslem, cukrem a 1/4 ČL zázvoru. Směs vtlačíme do dortové formy vel. 20 cm, a…
Nejdříve uděláme silnou rozpustnou kávu v talíři na polévku a necháme trošku vychladnout . Přilijeme trošku rumu. Potom na pvc prkénko (obrácené spodní stranou nahoru)…
Připravíme krém - pudink rozmícháme v mléce, přidáme mouku a uvaříme. Stále mícháme, až se vytvoří kaše, odstavíme a za občasného míchání necháme vychladit.Změklé máslo…
Předehřejte troubu na 175°C. Vyložte pečícím papírem dortovou kulatou forku s odnimatelným dnem. Ručně nebo v kuchyňském robotu rozdrobte sušenky. Rozehřejte máslo či…
Uvaříme si puding z 1 l mléka a 2 pudinků. Přichystáme si formu do které budeme tiramisu dělat (viz. obrázek). Na dno vyskládáme bebe sušenky. Puding necháme chvilku…
Vejce s cukrem a vanilínovým cukrem vyšleháme do pěny.Smícháme mouku, kypřící prášek, kakao, kávu a jemně vmícháme do vaječné směsi.Těsto rozetřeme na plech vyložený…
Z mléka, cukru a pudinkového prášku uvaříme hustý pudink. Zakryjeme fólií a necháme zcela vychladnout.Máslo s Pikaem a kakaem šleháme, postupně přidáváme pudink a…
Nepečené ovocné dorty s piškotovým základem, jsou velmi oblíbené. Pustit se do nich můžete s jistotou dobrého výsledku, při minimálním úsilí. Výborné jsou v letní sezoně…
Výborný koláček s korpusem z Bebe sušenek, čerstvými jablky a krémem ze šlehačky a pomazánkového másla vás osvěží v letních dnech, ale také si na něm pochutnáte za…
V míse ušleháme žloutky s cukrem a měkkým máslem do pěny. Bebe sušenky rozmixujeme nebo umeleme a zalijeme vínem. Promícháme a necháme nasáknout. Vlhkou směs sušenek…
Cukr rozmícháme v zakysané smetaně. Potom smetanou postupně mažeme sušenky a střídavě je skládáme vedle sebe, necháme zthnout v ledničce. Ztuhlý moučník krájíme zešikma.
Holka u plotny radí: Z jednoho těsta uděláte 6 druhů cukroví od čoko koleček po ořechové dortíčky. Necelé kilo vyjde na 150 Kč
Pekař František radí, jak upéct dokonalý velikonoční mazanec. Nejdůležitější je bochánek správně „utáhnout"
Pečeme s Ivou: Veliké koláče lopaťáky pekly kdysi už naše prababičky. Jsou podobné frgálům, plněné povidly a sypané drobenkou