Zapečené palačinky s tvarohem
Recept ještě nebyl hodnocenVšichni je známe, milujeme a všichni je doma připravujeme. O čem je řeč? No přece o palačinkách. Někdo je má rád s marmeládou, jiný se šlehačkou a ovocem. My vám ukážeme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Všichni je známe, milujeme a všichni je doma připravujeme. O čem je řeč? No přece o palačinkách. Někdo je má rád s marmeládou, jiný se šlehačkou a ovocem. My vám ukážeme…
Všichni je známe, milujeme a všichni je doma připravujeme. O čem je řeč? No přece o palačinkách. Někdo je má rád s marmeládou, jiný se šlehačkou a ovocem. My vám ukážeme…
Všichni je známe, milujeme a všichni je doma připravujeme. O čem je řeč? No přece o palačinkách. Někdo je má rád s marmeládou, jiný se šlehačkou a ovocem. My vám ukážeme…
Klasické halušky jsou z bramborového těsta, tyto nočky z jemného moučného. Budou se hodit jako rychlá příloha k omáčkám nebo jen tak se škvarečky ze slaniny a zelím.…
Někdo si oběd bez polévky nedokáže představit. Tato klasická ho určitě potěší. V mžiku je hotová. Navíc je plná zeleniny, zahuštěná vejcem a dětskou krupicí. Velmi…
Zapneme troubu na 180°C. Listové těsto rozložíme (pokud není rozválené, rozválíme do velkého čtverce) a rozkrojíme na půl. Obě části pomažeme kečupem, položíme plátky…
Bramborová placka voňavá po majoránce a pikantní masová směs. Toto jídlo netřeba představovat, protože bramboráky s masem jsou klasickou hospodskou minutkou, která se…
Šťavnatá vepřová panenka na lůžku ze žampionů a špenátu, zabalená v pancettě, a to vše v křupavém listovém těstě. Řeč je o slavném Wellingtonu. Jeho delší a náročnější…
Dýňový perník je vláčný a voňavý dezert, který dokonale kombinuje jemnou chuť dýně s aromatickým kořením typickým pro perník. Díky dýňovému pyré získává těsto příjemnou…
Rychlý a jednoduchý tip na buchtu, která se skvěle hodí na svačinu, nebo jako pohotové pohoštění. Po vychladnutí moučník prořízneme a namažeme oblíbenou marmeládou,…
Německý makový koláč s tvarohem zaujme už na první pohled a co teprve, když ho ochutnáme. Pod čepičkou z křehkého máslového těsta se skrývá bohatá vrstva tvarohové…
Španělský ptáček je u nás velmi známý, a dá se říct, i oblíbený pokrm na nedělní oběd. Plátky jemné kýty proložené vajíčkem, slaninou, okurkou a cibulí, společně…
Připravte si do zásoby několik skleniček domácí paštiky, kterou si vychutnáte nejen vy. Pokud ji dáte do nějaké pěkné skleničky, můžete ji darovat jako skvělý jedlý…
Drobenkové koláče stále frčí, proto nesmíme být pozadu a máme pro vás recept na koláč s pudinkem a ovocem. Ovoce použijte dle libosti, pudinkovou náplň můžete vyměnit za…
Díky nastrouhaným jablkům, která jsou ukrytá v kakaovém těstě, jsou jablkové kostky fantasticky vláčné. Než se moučník upeče, uvaříme vanilkový pudink, a ještě horký…
Na pánvi osmahneme několik plátků anglické slaniny, krájené na nudličky a na ní pak drobně krájenou cibuli. Nalámané rohlíky, zalijeme mlékem a necháme rozmočit.Brambory…
Avokádo si nachází stále více příznivců i v našich zeměpisných končinách. Jednoduchou a rychlou pomazánku z něj zvládne připravit každý. Je lahodná a jemná. Podáváme ji…
Hrníčková klasika našich babiček, to je litý koláč s ovocem. Společně s bublaninou jeden z nejpopulárnějších letních moučníků. Vláčnost mu dodává šťavnatá náplň ze…
Sbíhají se vám sliny na medovník, ale netroufáte si na něj? Jednodušší variantu podle našeho receptu zvládne každý, tak neváhejte a pusťte se do pečení. Příbuzní budou…
Skořicová klubíčka jsou křehké sušenky, jejichž příprava je velmi zábavná a proto do ní můžete zapojit i své děti. Těsto se po malých kouscích tlačí přes lis na česnek a…
Pokud byste chtěli vyzkoušet křehké linecké cukroví slepované marmeládou a nebo jinou náplní, můžete ho připravit podle tohoto receptu. Křehkost zaručuje přidání…
Moderní přístroje v kuchyni šetří čas i energii. V případě horkovzdušné fritézy zároveň neutrpí tolik naše zdraví, jako při klasickém fritování ve vyšší vrstvě oleje.…
Kuře s nádivkou je opravdová lahůdka. Chuť nádivky a masa se prolnou a připravíme tak vynikající slavnostní oběd. Tato nádivka je s uzeným masem a pečeme ji tentokrát…
Rychlá varianta oblíbených bramborových knedlíků z horkých vařených brambor potěší jednoduchostí přípravy. Chutný přílohový knedlík bude ladit s masem i jen tak …
MasterChef Česko 2022: Jak na "ligové" bramboráky podle Petry z týmu růžových? Jedna netradiční surovina jim dá šmrnc!
Velikonoce na talíři: Co jíst na Zelený čtvrtek, který vlastně zelený být neměl?
Štrúdl podle babičky Terezy Bebarové: Je z dvojího těsta a chutná božsky, říká moderátorka Peče celá země