RAW krtkův dortík
Recept ještě nebyl hodnocenVše na korpus smícháme v těsto, které natlačíme do formy vystlané folií a zvedneme okraje.Suroviny na krém rozmixujeme v mixéru, nalijeme na korpus a dáme do mrazáku cca…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 704 kJ / 407 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,20 g |
Tuky | 6,80 g |
– nasycené | 1,20 g |
– nenasycené | 5,00 g |
–– mononenasycené | 2,40 g |
–– polynenasycené | 2,60 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 10,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 68,00 g |
– cukry | 2,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Vše na korpus smícháme v těsto, které natlačíme do formy vystlané folií a zvedneme okraje.Suroviny na krém rozmixujeme v mixéru, nalijeme na korpus a dáme do mrazáku cca…
Mrkev nakrájejte na menší kousky, vhoďte do mixéru a spolu s datlemi a vlašskými ořechy vše rozmixujte na co nejjemnější hmotu. Přidejte ostatní suroviny a pořádně je…
Na korpus vše zpracujeme na lepkavou hmotu. Namačkáme do dortové či koláčové formy vystlané strečovou folií a zdvihneme asi 2 cm okraje. Odložíme do mrazáku a mezitím …
Pinsa není pizza: Slaná římská placka je méně kalorická, ale úžasně vláčná, nadýchaná a křupavá, dochucuje se až po upečení
Sedm nejlepších druhů retro cukroví: V minulosti byly v kurzu Sandokanovy oči, domácí čokoláda nebo nepečené kuličky
Dýně na pět způsobů: Můžete si pochutnat na dýňovém zelí, muffinech, pyré, pomazánce i latté