Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Žalůdky drůbeží - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie304 kJ /
73 kcal
Bílkoviny15,00 g
– z toho živočišné bílkoviny15,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky1,40 g
– nasycené0,40 g
– nenasycené0,80 g
–– mononenasycené0,60 g
–– polynenasycené0,20 g
––– omega 30,02 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 40 mg
Sodík 65 mg
Sůl0,15 g
Sacharidy0,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Pajšl - nepajšl

Pajšl - nepajšl

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Očištěné skelety, drůbeží játra, srdce a žaludky dáme vařit s novým kořením, bobkovým listem a pepřem do slané vody.Zvlášť dáme vařit na kostičky nakrájenou mrkev.Maso…

clupmi

90 min

Falešná dršťková

Falešná dršťková

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Očištěné žaludky nakrájíme na ½ cm plátky, na lžíci sádla zprudka opečeme, šťávu za občasného promíchání zredukujeme a plátky necháme zrůžovět (v této fázi začínají…