Porovnali jsme občerstvení na pražských vánočních trzích: Za stovku můžete dostat chladný trdelník i skvělý bramborák
10 foto Hodnocení 46× Jak připravit kysané zelí s křenem? Postup je snadný a zelí pak chutná výborně
7 foto Hodnocení 2× Jak oživit ovadlý křen? Známe triky pro návrat pevnosti a chuti během krátké doby
Nejlepší pomazánka z červené řepy: Pikantnost jí může dodat křen nebo česnek, na přípravu stačí jen tři ingredience
12 foto Hodnocení 79× Jak zavařit křen? Přinášíme jednoduchý recept pro dlouhodobé skladování ostrého křenu
12 foto Hodnocení 6× Jak sklízet a zpracovat křen? Tipy na uchování čerstvosti a intenzivní chuti
12 foto Hodnocení 7× Desatero rad na téma křen: Jak ho správně zpracovat a zařadit do jídelníčku
Majonézové kuřecí nudličky: Trochu jinak marinované maso je neskutečně křehké a chuť zvýrazní jedna exotická ingredience
Znojemský nálev dá křupavým okurkám tu nejlepší chuť. Důležitý je voňavý kopr, pikantní křen i další nezbytné ingredience
Jaroslav Sapík vařil pro princeznu Dianu: Topinku s vejci jsem jí musel dělat čtyři dny za sebou, vzpomíná slavný šéfkuchař
12 foto Hodnocení 24× Jak pěstovat křen? Vyhradíme mu místo, kde nebude překážet. Sklízíme kořeny i listy
7 foto Hodnocení 40× Lahodná a pikantní křenová omáčka je báječná k uzenému masu. Víme, jak ji uvařit
Perfektní křenovou omáčku zvládne i kuchařský amatér: Důležitá je kvalitní smetana a spousta řízného křenu
8 foto Šéfkuchař Tomáš Popp míří s kuchařskou reprezentací na olympiádu: Naší silnou stránkou je improvizace, vtipkuje
5 foto Hodnocení 17× Ovar s křenem je venkovská klasika. Poradíme s jeho přípravou krok za krokem
Domácí křenová pomazánka je pikantní pochoutkou, která se skvěle se hodí na chlebíčky i k pečenému masu
Jak na tu nejlepší vejmrdu? Záleží, jestli nastrouháte křen najemno či nahrubo, zajímavější chuť dodají upečená jablka
Pět nejoblíbenějších pomazánek na podzim: Jak na tu nejlepší vajíčkovou, skvělou česnekovou i zdravou tuňákovou
Jak na výborný jarní špenát z kopřiv: Mladé lístky je nutné dobře spařit, pak bude chuť jemná a lahodná