16 nejlepších receptů na řízky: Česká klasika nikdy neomrzí
Kdo by nemiloval řízky. Existuje jich celá řada. Můžete experimentovat s druhy masa a připravit řízky vepřové, telecí, z mletého masa či vídeňské, nebo obměnit druh obalení a připravit je v těstíčku. Vegetariáni zase nepohrdnou řízky cuketovými nebo houbovými.
Řízek je český fenomén, který zdobí slavnostní tabule i rauty a pro mnohé je neodmyslitelnou součástí většiny delších výletů. Zda ho připravíte s bramborovým salátem nebo budete podávat jen s křupavým chlebem, to záleží pouze na vaší chuti, vždy však bude chutnat výborně. Můžete si být jistí, že ani s výběrem menu pro návštěvu nešlápnete vedle. Druhů řízků existuje nespočet, nechte se proto inspirovat nejoblíbenějšími recepty našich čtenářů.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Recepty ve výběru
- Vepřové řízky
- Vídeňský řízek
- Kuřecí bylinkové řízky
- Holandský řízek
- Slaninové řízky
- Ondráš
- Kuřecí řízek v Nivě
- Smažený sekaný řízek s celerem
- Vepřový řízek naruby
- Loštický řízek
- Kuřecí řízek v pivním těstíčku
- Utopené řízky
- Kuřecí hořčicový řízek obalený v cornflakes
- Cikánský řízek
- Celerový řízek
- Cuketové řízečky v kořeněném těstíčku
1/16
1/16
Další tipy a triky
Přečtěte si Zobrazit více
„Na povrchu klouzavý a uvnitř kyprý a vláčný….“ Jak vypadá knedlík a jak nok? Film Pelíšky nabídl před 25 lety jasnou odpověď
Jak krájet maso na řízky. Video vás naučí připravit vepřové kotlety, krkovičku a kuřecí prsa
Porovnali jsme občerstvení na pražských vánočních trzích: Za stovku můžete dostat chladný trdelník i skvělý bramborák
Komentáře