uvařila 19. 1. 2014 18:55
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 19. 1. 2014 18:55
mouka polohrubá, cukr, voda, olej, prášek do pečiva, bílek, tresť mandlová sladká, smetana zakysaná, cukr moučkový, krém olé, ztužovač, kompot ananasový, nugeta, džem rybízová, víno portské, skořice
Máslové brambory s pečeným česnekem: Chuťově výraznější příloha se báječně hodí k minutkám, ale i jako samostatné jídlo
Jak na perfektní zapečené brambory, aby byly uvnitř šťavnaté a zvenku křupavé? Vláčnost zajistí smetana, o křupavost se postará sýr
Babiččina kmínová polévka: Voňavá dobrota jen z pár ingrediencí, které běžně máte doma. Opečený chleba dodá vydatnost