uvařila 19. 2. 2011 19:12
tvoříme karbanátky, které máčíme v bílcích a obalujeme ve strouhance
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 19. 2. 2011 19:12
tvoříme karbanátky, které máčíme v bílcích a obalujeme ve strouhance
brambory, sůl, houska, mléko, cibule, majoránka, vejce, žloutek, mouka polohrubá, bílek, strouhanka, olej, kukuřice, mrkev, hrášek, voda, omáčka sojová, solamyl
Vyzkoušeli jsme pět tipů, jak si užít Matějskou a nezruinovat se. Tyhle snadné finty ušetří dost peněz
Portugalská treska Bacalhau: Ryba, kterou touží na cestách ochutnat téměř každý. Takhle snadno si ji připravíte i doma
Ve školní jídelně se mohou zkazit i děti, zvyklé z domova na dobré jídlo, říká odbornice na výživu Margit Slimáková