uvařil 14. 8. 2013 18:03
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 14. 8. 2013 18:03
bůček vepřový, kmín drcený, sůl, pivo světlé, mouka hladká, sýr tvarůžky kulaté, sůl, pepř, olej, zelí hlávkové, mrkev, křen, cibulka lahůdková, ocet, cukr krupice, olej rostlinný, sůl, pepř
Jak na žemlovku podle porotců MasterChef Česko? Pečivo předem opečte a mléko smíchejte se smetanou, říkají šéfkuchaři
Katův šleh s houbami: Hit devadesátek je zase populární, dochucený houbami chutná fantasticky
Novoroční čočka: Podle našeho receptu to jde i bez namáčení a hravě ji zvládnete i v „posilvestrovské“ indispozici