uvařil 8. 6. 2015 17:41
6. Každý naplněný plátek přehněte napůl, postavte ho přeloženou hranou dolů (náplň směřuje nahoru) a cípy přehněte k sobě
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 8. 6. 2015 17:41
6. Každý naplněný plátek přehněte napůl, postavte ho přeloženou hranou dolů (náplň směřuje nahoru) a cípy přehněte k sobě
mouka polohrubá, sůl, cukr krupice, droždí sušené, vejce, máslo, mléko, pudinkový prášek, cukr krupice, mléko, jahody čerstvé, rebarbora, cukr, ořechy vlašské, máslo, vejce, cukr moučkový
Hnědé máslo se hodí do dezertů i slaných pokrmů. Aby mělo typickou oříškovou chuť, je třeba ve správný okamžik vypnout sporák
Indické máslové kuře: Jak připravit vyhlášenou specialitu? Jeden krok nesmíte vynechat!
Retro okénko: Lesněnky v sáčku stávaly dříve 1 Kčs a podle reklamy měly vyléčit rýmu a nachlazení