uvařila 27. 2. 2010 22:48
pridáme nakrájanú papriku, cesnak a restujeme
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 27. 2. 2010 22:48
pridáme nakrájanú papriku, cesnak a restujeme
chléb arabský, maso hovězí mleté, rajče, paprika čerstvá červená, paprika čerstvá zelená, paprika čerstvá žlutá, cibule, česnek, fazole, chilli, kmín drcený, majoránka, protlak rajčatový, bujón, sůl, nať petrželová, sýr tvrdý
Zjistili jsme, kolik přílohy dostaneme uvařením 100 g syrové. Pohanka zvětší objem až 4x, rýže 2,5x, nejméně vytěžíme z brambor
Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich radí, jak na dokonalé vejce natvrdo, naměkko a na hniličku. Roli hraje i teplota vajec před vařením
Bizarní hodování starých Řeků: Solené ryby zapíjeli medovinou, pivo považovali za barbarské