uvařila 27. 2. 2010 22:56
chleby plníme mäsovou zmesou do 3/4
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 27. 2. 2010 22:56
chleby plníme mäsovou zmesou do 3/4
chléb arabský, maso hovězí mleté, rajče, paprika čerstvá červená, paprika čerstvá zelená, paprika čerstvá žlutá, cibule, česnek, fazole, chilli, kmín drcený, majoránka, protlak rajčatový, bujón, sůl, nať petrželová, sýr tvrdý
Pečeme s Ivou: Jednoduché bulky se sýrem vydrží vláčné a voňavé dva dny. A ta vůně! Je cítit až ven před dům
Rajčatový salát jako čerstvý i v zimě: Stačí ho jednoduše zavařit, postup je snadný, salát skvěle chutná a vydrží několik měsíců
Jak připravit šťavnaté uzené k novoroční čočce: Skvělou chuť zajistí jednoduchý fígl s vodou