uvařila 2. 3. 2011 11:44
nechat na plechu ještě 15 minut pod uěrkou kynout
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 2. 3. 2011 11:44
nechat na plechu ještě 15 minut pod uěrkou kynout
kefír, žloutek, sádlo, krupička, sůl, ocet, mouka tmavá chlebová žitná, semínka slunečnicová, semínka sezamová, kmín celý, mouka hladká, kvasnice
Pečeme s Ivou: Jednoduché bulky se sýrem vydrží vláčné a voňavé dva dny. A ta vůně! Je cítit až ven před dům
Rajčatový salát jako čerstvý i v zimě: Stačí ho jednoduše zavařit, postup je snadný, salát skvěle chutná a vydrží několik měsíců
Jak připravit šťavnaté uzené k novoroční čočce: Skvělou chuť zajistí jednoduchý fígl s vodou