uvařila 2. 3. 2011 21:47
do tekutých surovin přidáme směs osmažené cibulky a uzeniny s libečkem
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 2. 3. 2011 21:47
do tekutých surovin přidáme směs osmažené cibulky a uzeniny s libečkem
kefír, sádlo, cibule, trampské cigáro, libeček, cukr, sůl, ocet, mouka tmavá chlebová žitná, semínka slunečnicová, kmín celý, mouka hladká, kvasnice, kmín celý, sůl hrubozrnná
Encyklopedie salátů: Jak se liší ledový salát od římského a jak si nejlépe vychutnat čekanku
Jarní detox podle horoskopu: Lvi musí mít čerstvé ovoce, Býkům prospěje salát z mrkve, Kozorohům zelené smoothie
Chodské koláče: Regionální dobrota s několika náplněmi je úžasně nadýchaná i krásně vláčná, voní rumem a vanilkou