uvařila 28. 4. 2012 08:17
řezání mantinelu misky
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 28. 4. 2012 08:17
řezání mantinelu misky
mouka, cukr, vejce, olej, voda, prášek do pečiva, kakao hořké, máslo, pudink banánový, cukr moučkový, cukr vanilkový, tyčinka ledové kaštany, voda, banán, marmeláda višňová, čokoláda margot, smartflex velvet, suk sojový,
Vyzkoušeli jsme za vás: Domácí salko je lepší a levnější než to kupované. Vyjde vás na 30 Kč!
Moravské zelí podle receptu od dědy voní kmínem, cibulí a špekem. Jeden krok se ale musí udělat jinak, radí šéfkuchař Honza
Na Matějskou jen s plnou peněženkou: Cukrová vata za 250 Kč, smažák za 185 Kč a perníkové srdce stojí 450 Kč