uvařila 25. 6. 2011 14:32
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 25. 6. 2011 14:32
mouka hladká, kakao, cukr písek, vejce, olej, sůl, máslo, cukr moučkový, mléko, mouka polohrubá, cappuccino, marcipánová falešná hmota, potravinářské barvivo, marmeláda broskvová, kompot broskvový, zdobení čokoládové kamínky, lepidlo cukrářské
Fígle, jak vzkřísit zvadlou zeleninu: Pomůže voda s citronem, ocet nebo brambora!
Koláče s tvarohem a rebarborou: Správně připravený kvásek je zárukou nadýchaného těsta a rebarboru je nutné dobře oloupat
Holka u plotny radí: Silný zeleninový vývar ze slupek šetří peníze, nestojí skoro nic a skvěle chutná s nočky