uvařila 25. 3. 2011 12:57
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 25. 3. 2011 12:57
mouka hladká, prášek do pečiva, vejce, cukr moučkový, olej, voda, kakao, cukr moučkový, mléko sušené, sirup glukózový, tresť mandlová sladká, voda, krém, cukr krupice, cukr vanilkový, pudink vanilkový, mléko plnotučné, máslo, tuk ztužený, kakao, marmeláda, rum
Shakshuka neboli ojja: Tuniská verze leča vás dostane svou chutí i vůní orientu
Snadné jablečné taštičky: Křehoučký moučník se šťavnatou a skořicí vonící náplní vyžaduje jen správný postup při pečení
Brambory se zelím a slaninou pečené v sáčku ušetří čas i nádobí a chutnají fantasticky