uvařila 25. 3. 2011 12:57
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 25. 3. 2011 12:57
mouka hladká, prášek do pečiva, vejce, cukr moučkový, olej, voda, kakao, cukr moučkový, mléko sušené, sirup glukózový, tresť mandlová sladká, voda, krém, cukr krupice, cukr vanilkový, pudink vanilkový, mléko plnotučné, máslo, tuk ztužený, kakao, marmeláda, rum
Kuře na paprice podle Kuby z MasterChefa: Přidání čerstvé kapie dodá lepší chuť, tučná smetana zase jemnost, říká
Medvědí česnek je typickou rostlinou časného jara. Přichystejte si z něj voňavé pesto se sýrem a ořechy
Sušené houby: Nejlepší možnosti, jak je využít v kuchyni. Připravíte z nich skvělou nádivku, vydatnou pomazánku i koření