uvařila 25. 3. 2011 12:58
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 25. 3. 2011 12:58
mouka hladká, prášek do pečiva, vejce, cukr moučkový, olej, voda, kakao, cukr moučkový, mléko sušené, sirup glukózový, tresť mandlová sladká, voda, krém, cukr krupice, cukr vanilkový, pudink vanilkový, mléko plnotučné, máslo, tuk ztužený, kakao, marmeláda, rum
Vyzkoušeli jsme za vás: Domácí salko je lepší a levnější než to kupované. Vyjde vás na 30 Kč!
Moravské zelí podle receptu od dědy voní kmínem, cibulí a špekem. Jeden krok se ale musí udělat jinak, radí šéfkuchař Honza
Na Matějskou jen s plnou peněženkou: Cukrová vata za 250 Kč, smažák za 185 Kč a perníkové srdce stojí 450 Kč