uvařil 25. 3. 2011 12:28
Dušené hovězí na hořčici a zelenině
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 25. 3. 2011 12:28
Dušené hovězí na hořčici a zelenině
svíčková falešná, paprika čerstvá červená, slanina uzená, cibule, mrkev, hořčice hrubozrnná, sůl, olej, pepř, bobkový list, koření nové koření
Holka u plotny radí: Z jednoho těsta uděláte 6 druhů cukroví od čoko koleček po ořechové dortíčky. Necelé kilo vyjde na 150 Kč
Pekař František radí, jak upéct dokonalý velikonoční mazanec. Nejdůležitější je bochánek správně „utáhnout"
Pečeme s Ivou: Veliké koláče lopaťáky pekly kdysi už naše prababičky. Jsou podobné frgálům, plněné povidly a sypané drobenkou