uvařil 22. 6. 2011 14:35
Dušený hovězí pupek na pepři v cibulové omáčce
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 22. 6. 2011 14:35
Dušený hovězí pupek na pepři v cibulové omáčce
pupek hovězí, pepř čtyř barev, rychlosůl, cibule, sůl, pepř, bobkový list, koření nové koření, slanina uzená, vejce, mouka hladká, režná nit
Italské tyčinky grissini se původně pekly jako lék na trávení. Takhle si křupavou pochoutku upečete dnes
Pečení na víkend: Litý hrníčkový kynutý koláč je vláčný a překvapivě snadný. Drobenka na něm bude navíc díky tomuto triku krásně vonět!
Rychlá šlehačková bábovka je nádherně vláčná, neuvěřitelně nadýchaná a jemná, přitom ji snadno zvládne i začátečník