uvařil 22. 6. 2011 14:35
Dušený hovězí pupek na pepři v cibulové omáčce
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 22. 6. 2011 14:35
Dušený hovězí pupek na pepři v cibulové omáčce
pupek hovězí, pepř čtyř barev, rychlosůl, cibule, sůl, pepř, bobkový list, koření nové koření, slanina uzená, vejce, mouka hladká, režná nit
Jak zvládnout přechod na zimní čas? Prospějí nám teď vývary i luštěniny, říká nutriční poradkyně Monika Bartolomějová
Jak propašovat maso do žaludku malých „vegetariánů“? Přinášíme tipy maminek a recept na domácí kuřecí párky
Retro moučník štěpánskou omeletu si můžete připravit podle ČSN. Nadýchaný piškotový dezert báječně chutná s čerstvými jahodami